|
IKIZLER: Ikizler her ne yapmiş olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini duşunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz. sağol canım
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
-------------------------------------------------------------------------------- YAY: Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir. Başkalari onlara yanliş bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..
 komedi valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşk.emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir.. bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin. dioda bende nie öle değilim?? yada ben mi burcumu bilmiom?? hani şu gazete sayfalarında ki burçlarda sondan önceki bi burç benim burç oda balık oluo sanırım. eğer öyleyse nie bende öle değil?? ben paso penir ekmek gibi özür dilerim nieee???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|