TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Kendinizi Gösterin Bakalim...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Kendinizi Gösterin Bakalim...
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 195
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kendinizi Gösterin Bakalim...  (Okunma Sayısı 195 defa)
ercan şahin
Susturma
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 0.00 YTL
Karizma Puanı : 13
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 13
E-Posta
« : 17 Şubat 2007, 23:04:16 »

sizlerden bi yardım bekliyorum.

eğer bilenle varsa lütfen ayrıntılı biçim de mesaj göndersin bana.

ben bi düğün resminde arkaya güzel manzara katmak istiyorum.   öncelikle kalemle dikkatlice seçiyorum. seçtiğim yerler
nedense yukarıdaki renk oluyor. yani resmi kapatıyor ve ben seçemiyorum. 1. si buydu

2. si ise şu.  2 farklı resmi birleştiremiyorum.

yani bir resmi photoshop ta açıyorum sonra diğer resmi de açıyorum 2 resimde ayrı pencerelerde görülüyor fakat nasıl yapıp ta birleştireceğim

ben bu işte çok acemiyim de hiçbişey bilmiyor da denilebilir.

photoshop un 7.0 sürümünü kullanıyorum ve aksi gibi ingilizce. gerçi türkçe olsada biraz zor ama.

neyse kardeşlerim dediğim gibi bilenlerden rica ediyorum. lütfen yardım edin bana...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
No_Fe@R
Designer Li10
TRForumcu Bağımlısı

Yer : BuRSa
Forum Para : 650.00 YTL
Karizma Puanı : 168
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 8
nofear_o@hotmail.com kullanmam kullanmam E-Posta
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2007, 21:14:45 »

dostum yanlış yere başlık açmışsın (yardım bölümüne açmalısın)ve başlık adını seviyeli girmemişsin yani ne biliyim sanki biz artislik taslıormusuz gibi bir başlık açmışsın...
"Kendinizi Gösterin bakalım" ne demek yani bu!!...

Neyse yardıma gelince de bildiğiim kadarıyla 7.0 da iki resim aynı yere kaydedilmez..
Bence CS2 9.0 ı yüklemelisin herseyi yapabilirsin orada..(sitemizde mevcut)
sana 2 sorununda cvplarını resimli olarak anlatmak isterdim ama 7.0 ile 9.0 arasında baya bi fark var o yüzden işe yaramaz anlatımım....
Umarım aramızda 7.0 dan anlayan vardır da sana yardımı dokunur...
Selametle..

Ha bide burada arkaplanı nasıl kaldırabileceğini anlatmıstım bi göz at istersen... Wink

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: