Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
 |
« : 04 Kasım 2006, 19:44:44 » |
|
rep Patlaması Yapabilmek İçin Bütün Gece Neti Gezip Gülünecek Ne Varsa Toplayıp Komedi Geyiq Bölümüne Gelen Gariban Üyenin Emekleri Boşa Gitmişdir Konuların Yarısı Kitlenmiştir
ü-abi Nie Kitlendi Bu Konular Yokdu Hiçbiyerde mod-bizim Forumumuzda Ara Arkadaşım ü-ama Nie Ya Abi Yapmayın Çoluum Çocuğum Evde Rep Beklio Canını Yidiimin Modu Gözünün Yağını Yiyim Abi Kitleme m-hadi Canım Allah Versin Allah Versin ü-vay Ben Öleydiiiiieeem
forumlarda 5000. Kez Verilen Konuyu 5001. Kez Veren Uyanık Üyenin Hali: üye İçinden Şöle Düşünür-ehe Olum Bu Konu Verildi Çok Gülündü ben De Şimdi Versem Modlar Bunu Görene Kadar En Aşşa 5-6 Kişi Repler Beni Eheh O Zamn Hemn Veriorum Tık(enter'e Basar) 50 Sn Sonra (konunun İlk Mesajı) Konu Daha Önce 5000 Kere Verildiinden Kilitlendi Modları Salak Yerine Koymaktan Üye Bannnnn ü-hayııııır Yapmayın Bunu Bana Kötü Bi Nietim Yoktuuuuuu m-yürü Lan
konusuna Yorum Bile Yapılmayan Üyenin Hali: kendi Konusunu En Başa Taşımak İçin Kendi Konusuna Yorum Yapar Ve Bekler 1 Saat Sonunda Yine Yorum Yok kendi Konusuna Şöle Bi Mesaj Atar -burdan Modlara Yalvarıyorum Daha Fazla Resil Olmamak İçin Konunun Kapatılmasını Silinmesini Yok Edilmesini Rica Ediorum Lütfen İntihar Edicem Yoksa
mod Pis Pis Sırıtarak Şu Mesajı Atar Konuya -eğer Modlara Sataşmaya Devam Edersen Böle D.t Gibi Kalırsın Ortada(çünkü Bütün Forumu Kendi Lehine Örgütlemiştir Kasıtlı Olarak Yorum Yapmamıştır Hiç Kimse)daha Çok Acı Çekeceksin Pabuç Dilli Senii Sen Kimsinde Modlarla Diğer Üyelerle Uğraşıyon Lan Yürrüüüü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|