TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )KiLit Konu MuhabbetLeri
Konu Bilgileri
Konu Başlığı KiLit Konu MuhabbetLeri
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 197
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KiLit Konu MuhabbetLeri  (Okunma Sayısı 197 defa)
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2591
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1710
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« : 04 Kasım 2006, 19:44:44 »

rep Patlaması Yapabilmek İçin Bütün Gece Neti Gezip Gülünecek Ne Varsa Toplayıp Komedi Geyiq Bölümüne Gelen Gariban Üyenin Emekleri Boşa Gitmişdir Konuların Yarısı Kitlenmiştir

ü-abi Nie Kitlendi Bu Konular Yokdu Hiçbiyerde
mod-bizim Forumumuzda Ara Arkadaşım
ü-ama Nie Ya Abi Yapmayın Çoluum Çocuğum Evde Rep Beklio Canını Yidiimin Modu Gözünün Yağını Yiyim Abi Kitleme
m-hadi Canım Allah Versin Allah Versin
ü-vay Ben Öleydiiiiieeem

forumlarda 5000. Kez Verilen Konuyu 5001. Kez Veren Uyanık Üyenin Hali:
üye İçinden Şöle Düşünür-ehe Olum Bu Konu Verildi Çok Gülündü
ben De Şimdi Versem Modlar Bunu Görene Kadar En Aşşa 5-6 Kişi Repler Beni Eheh O Zamn Hemn Veriorum Tık(enter'e Basar)
50 Sn Sonra (konunun İlk Mesajı) Konu Daha Önce 5000 Kere Verildiinden Kilitlendi Modları Salak Yerine Koymaktan Üye Bannnnn
ü-hayııııır Yapmayın Bunu Bana Kötü Bi Nietim Yoktuuuuuu
m-yürü Lan

konusuna Yorum Bile Yapılmayan Üyenin Hali:

kendi Konusunu En Başa Taşımak İçin Kendi Konusuna Yorum Yapar Ve Bekler 1 Saat Sonunda Yine Yorum Yok
kendi Konusuna Şöle Bi Mesaj Atar
-burdan Modlara Yalvarıyorum Daha Fazla Resil Olmamak İçin Konunun Kapatılmasını Silinmesini Yok Edilmesini Rica Ediorum Lütfen İntihar Edicem Yoksa

mod Pis Pis Sırıtarak Şu Mesajı Atar Konuya
-eğer Modlara Sataşmaya Devam Edersen Böle D.t Gibi Kalırsın Ortada(çünkü Bütün Forumu Kendi Lehine Örgütlemiştir Kasıtlı Olarak Yorum Yapmamıştır Hiç Kimse)daha Çok Acı Çekeceksin Pabuç Dilli Senii Sen Kimsinde Modlarla Diğer Üyelerle Uğraşıyon Lan Yürrüüüü

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2006, 20:25:39 »

Çok komik  Çok komik  Çok komik Teşekkürler Deniz Hepsi Cok İyiydi Baya Bi Güldüm Sayende Çok komik  Çok komik  Çok komik [/b]

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
acellyaa
aÇeLyA
Forum Demirbaşı

Yer : ewden
Forum Para : 0.00 YTL
Karizma Puanı : 48
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 12
sessiz modunda
trforumcu_acelya@hotmail.com
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2006, 22:00:20 »

H Gercekten Güzeldi Saol Deniz Wink

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: