TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )küçük bir aşk
Konu Bilgileri
Konu Başlığı küçük bir aşk
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 91
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: küçük bir aşk  (Okunma Sayısı 91 defa)
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27516.00 YTL
Karizma Puanı : 763
Teşekkür: Edilen: 635
Alınan: 484
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« : 22 Temmuz 2007, 03:39:17 »

Merhaba,

İçimden geldi yine yazmak.ve senin bende başladığın gibi başlıyorum yazmaya..Küçük bir kum tanesiydin önceleri içimde hoşlantıdır diyip geçmiştim.Nerden bilebilirdim ki seni bu kadar sevebileceğimi. Nesin sen içimde ? bas bas bağıran, imkansızlaştıkça imkansızlaşan aşk mı? Ne yaptın bana anlamıyorum. nasıl oldu da bukadar büyebildin içimde ? Nekadar farklısın içimde bunu gözlerinin içine bakarak anlatabilirim sadece sana..k eşke o an gelse de söyleyebilsem bunları sana. senin herşeyini nasıl oluyor da bukadar saf doğal ve temiz algılayabiliyorum hayret ediyorum inan v kendimi tanıyamıyorum bu çoğu zaman..seni bu yüzden büyük bir mutlulukla suçluyorum.

Çok güzel seni sevmek acısını tatmak ve çok kötü seni yokluğunda bile özleyip yaşayamamak...

ahhhh ahh be mektuplardan habersiz sevgili ilkimsin sen benim ilk kalbimi çoşturansın.belki duygularımı bilsen karşılık verirsin bu küçük masum aşka ve beni bu sayfaya yazmaktan alıkoyabilirsin.ama nerdesin ki şimdi gözüm seni görüyo ama kalbini kalbim ne zaman görcek bilmiyorum.

Dkundum geçenlerde sana farkettinmi bilmiyorum,ama içimi yaktı bu dokunuş.Kalbim alev aldı birden bende ilk ilk başladığın gibi.içime akan gözyaşlarım dindirmişti halbuki az olda o ateşi kor olmaya başlamışlardı ki o dokunuş yeniden alev verdi o kor olmaya yakın olan ateşe.Yine alev alev oldun be içimde nasıl geçer bu acı bilmiyorum.tek bildiğim sevgili acın bile bal gibi kalbimde.....SENİ SEVİYORUM...!!!

bir kez daha bakın etrafınıza belki(ebatı önemli diil) bir aşk vardır etrafınızda

küçük bir aşk

alıntı...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3981.00 YTL
Karizma Puanı : 1129
Teşekkür: Edilen: 582
Alınan: 891
E-Posta
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2007, 07:29:32 »

çok güzel bir yazı saol canomm

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
кαнкαнααα
THe LiFe iS VeRY STRaNGe
Forum Demirbaşı

Yer : Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
Forum Para : 2834.00 YTL
Karizma Puanı : 589
Teşekkür: Edilen: 43
Alınan: 366
İçimi Sızlatacak Kimse(m) Kalmadı İçimde . ..
E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2007, 18:35:21 »

yüreğine sağlık canan, saol paylaşım için Wink

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: