TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )...:::Küçük Hanımlar:::...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı ...:::Küçük Hanımlar:::...
Cevaplar 13
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 376
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ...:::Küçük Hanımlar:::...  (Okunma Sayısı 376 defa)
ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2006, 00:05:56 »

Alıntı
hiçde Aklılıca Bişey Deil Cocukların Yüzlerinde Tonlarca Makyaj Var Yazık Onların O Taze Tenlerine Ben Bu İşi Kınıyorum

ya Bu Bebelere Bi Defalığına Makyaj Yapmışlar Sürekli Böle Dolanmıyolar Tabi  evil Ama Bencede Güzel Görünüyolar Oyuncak Bebekler Gibi Olmuşlar  Cheesy  Yorumlarınıza Teşekkür Ettim 

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
turksoldier
тυякѕσℓ∂ιєя
Saygıdeğer Üye

Yer : yeraltı
Forum Para : 684.00 YTL
Karizma Puanı : 243
Teşekkür: Edilen: 35
Alınan: 105
trf_turksoldier@hotmail.com WWW
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2006, 00:07:34 »

Harbide Oyuncak Gibiler Hatta En Basta Barbi Bebek Sandım

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar.

YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2006, 00:18:48 »

harbide Oyuncak Gibiler Hatta En Basta Barbi Bebek Sandım
canım Ufaklıklarıda Özenle Seçmişler Zaten Kaşlar Gözler Cok Güzel  Cheesy  Cheesy

Bu Sayfayı Paylaş
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2583
Teşekkür: Edilen: 197
Alınan: 1702
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2006, 23:38:17 »

Teşekkürler Abla Süper Çocuklar. Neyse Artık 3-5 Yıl Sonra Benim Kızında Resimlerini Yayınlarız Böle Ama Benim Kızım Makyajı Olmadan Da Güzel Çok komik

Bu Sayfayı Paylaş

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 09 Kasım 2006, 23:45:39 »

teşekkürler Abla Süper Çocuklar. Neyse Artık 3-5 Yıl Sonra Benim Kızında Resimlerini Yayınlarız Böle Ama Benim Kızım Makyajı Olmadan Da Güzel Çok komik
ohhoooo 5 Seneye Kim Öle Kim Kala Ben Tşk. Ederim Össlemiştik Senin Böle Yorumlarını

Bu Sayfayı Paylaş
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2583
Teşekkür: Edilen: 197
Alınan: 1702
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #11 : 09 Kasım 2006, 23:58:02 »

teşekkürler Abla Süper Çocuklar. Neyse Artık 3-5 Yıl Sonra Benim Kızında Resimlerini Yayınlarız Böle Ama Benim Kızım Makyajı Olmadan Da Güzel Çok komik
ohhoooo 5 Seneye Kim Öle Kim Kala Ben Tşk. Ederim Össlemiştik Senin Böle Yorumlarını

özlenmek Çok Güzel Forumda Bir Tanede Olsa Özleyenimiz Varsa Ne Mutlu Bana . Teşekkürler Ablacım  Çok komik

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: ...:::Küçük Hanımlar:::... , ...:::Küçük Hanımlar:::... indir , ...:::Küçük Hanımlar:::... download , ...:::Küçük Hanımlar:::... yükle , ...:::Küçük Hanımlar:::... bedava , ...:::Küçük Hanımlar:::... albümü , ...:::Küçük Hanımlar:::... full , ...:::Küçük Hanımlar:::... video , ...:::Küçük Hanımlar:::... forum