|
 |
« : 14 Ocak 2007, 15:57:04 » |
|
--Mahsun bey Hande hanım la aşk yaşadığınız doğrumu? --Hayır biz sadece arkadaşız.. --Siz bütün arkadaşlarınızı s***rmisiniz? Fotoğraflar elimizde
--İpraaam bey,Nurdan hanımla birlikte olduğunuz söyleniyor! --Ne alakası var kardeşim,daha bir kez bile bir fiske vurmadım hanfendiye aha yüzü burda sorun
--Yılmaz bey ,Tuba hanımla evlenecekmisiniz,ilişkiniz hakkında bilgi... --Ben O'nun beni sevebilme ihtimalini sevdim,O'nun hangi ihtimal hesaplarını yaptığını bilemem.Ben banka reklamlarından gelen,ama sol yanında çiçek açan,renki geceleri seven,ama karanlıkta kalanlara şiir yazan,duyarlılıkları olan bir adamım.Bir ülkeden bir iç ülkeye,mavi yolculuklar yaparım ben.Bu bağlamda Tuba hanımla ilişkimiz düzeyli bir ilişki olup.. --Yılmaz bey varmı bişey aranızda... --Yirmi santimlik bir bağ var aramızda ..ehü ehü,lan yazmayın bunu ha !!Şaka yaptım lan
--Cem bey,hergün başka bir hanfendi var cipinizde!! --Lan olm karıyı boşver.Çipe bak sen!Bi ben de var !Ulan hem s***yorum milleti,hem gülüyorlar!Ne garip bir ülke lan burası Yarın gösterim var,beleş girmeyin ha, basın ayağına yüz avro altı üstü -- ... --Ben karıyı,pardon asfaltı bi ağlatayım geliyorum anam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
--Yılmaz bey ,Tuba hanımla evlenecekmisiniz,ilişkiniz hakkında bilgi... --Ben O'nun beni sevebilme ihtimalini sevdim,O'nun hangi ihtimal hesaplarını yaptığını bilemem.Ben banka reklamlarından gelen,ama sol yanında çiçek açan,renki geceleri seven,ama karanlıkta kalanlara şiir yazan,duyarlılıkları olan bir adamım.Bir ülkeden bir iç ülkeye,mavi yolculuklar yaparım ben.Bu bağlamda Tuba hanımla ilişkimiz düzeyli bir ilişki olup.. --Yılmaz bey varmı bişey aranızda... --Yirmi santimlik bir bağ var aramızda ..ehü ehü,lan yazmayın bunu ha !!Şaka yaptım lan Süperdi Teşekkürler Kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|