|
 |
« : 20 Aralık 2006, 18:23:10 » |
|
arkadaşlar hareket ede navatar sayfasında bi avatrı msn ime nasıl atıcam bi türlü olmadı..kopyalıyorum masaüstüne alıyorum msn e ama donuk duruyo? indirmede nbahsetmiyorum sadece bi sayfada verilen hareketli bi avatarı nasıl msn e atıcam..mesela bu forumda avatar paylaşım bölümünde arkadaşlar paylaşım için hareketl iavatar koymuş ama onu bi türlü msn e alamaıyorum..yardım ederseniz sevinirimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Arkadaşım tam olarak bilmiyorum ama msn de sadece msn sayfasındaki hareketli resimleri koyabiliyosun yani öyle her gif dosyasını koyamıyosunuz ama yinede bilen arkadaşlar sizi aydınlatacaktır elbet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlış anlamadıysam hareketli avatarı açamamışsın msnde..senin sorunun bir exe dosyası eksikliği o dosyada çalıştırcaksın hareketli avatarlarını...
dosyalar mco uzantılı mı? evetse..
MSWINSCK.OCX dosyasını system32 klasörüne atıp,aşagıdaki kodu çalıştıra yazıp enter yapın.Ardından mco uzantılı dosyalardan herhangi birisini klasörün içindeki mcoinstall.exe exesini gösterin ve bu uzantılı dosyaları hep bununla açın seçmesini işaretleyip tamam diyin.Ve şimdi istediğin mco uzantılı hareketli avatarına tıkladıgında avatarın deişecek..
regsvr32 \windows\system32\MSWINSCK.OCXLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDosya Linki için Tıkla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar sorunu çözdüklerine göre konu kilitlenmiştir...
Locked...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|