TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ?
Konu Bilgileri
Konu Başlığı ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ?
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 706
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ?  (Okunma Sayısı 706 defa)
acellyaa
aÇeLyA
Forum Demirbaşı

Yer : ewden
Forum Para : 0.00 YTL
Karizma Puanı : 48
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 12
sessiz modunda
trforumcu_acelya@hotmail.com
« : 05 Ekim 2006, 23:09:35 »

ya arkadaşlar okudum ama bişi anlamadım biri bana kolay yoldan naSıl oynanır anlatabilirmi acaba
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

[SIZE=15]σкυ∂υgυηυz мєѕαנℓαяα вι тєѕєккυяυ ¢σк gσямєуιη[/SIZE][/COLOR]
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Redblack
Ben Yeniyim
*

Yer : halktan
Forum Para : 12.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2007, 03:09:44 »

ogame internet üzerinden oynanan bir similasyon oyunudur herhangi bir dosya indirmene yada cd yüklemene gerek yok net bağlantın olması yeterli oyuna bir gezegen ve belli başlı bir miktar mmalla başlarsın maden seviyelerini yükselltikçe araştırma yaparsın daha sonra zincirleme olaylarla savaş gemisi ve nakliye gemileri çıkarırsın daha sonra koloni gemileri çıkarır yeni gezegenler alırsın gezegen sayısı 9 la sınırlıdır. Daha gelişmiş gemiler yapar ve senin gibi diğer oyuncularla savaşırsın ittifak oluşturabilirsin. Ama dikkat et hastalık derecesinde bir oyundur daha çok bilgi edinmek için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.ogame.com.tr
adresine girebilirsin eyw

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? indir , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? download , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? yükle , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? bedava , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? albümü , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? full , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? video , ogame nasıl oynanır ? biri bana anlatsın ? forum