TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 407
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya  (Okunma Sayısı 407 defa)
hashasu
Meraklı Üye

Yer : hatay
Forum Para : 634.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 1
Hyla arborea
« : 04 Şubat 2007, 03:19:27 »

selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe      Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374)      adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7250.00 YTL
Karizma Puanı : 5522
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 692
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2007, 10:33:28 »

selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe      Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374)      adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun

Hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben herzaman sözleşmeyi kabul edip yüklemişimdir. Ancak bir sorun çıkmayacaktır. Ne işe yaradığına gelince ise.Microsofttan alıntı yaptım ve buraya koydum.

Alıntı
Microsoft Güvenlik Bülteni yayımlama sürecinin bir parçası olarak, "Aşağıdakiere Uygulanır" bölümünde listelenen Microsoft programlarından birinin bilgisayarınızda yüklü olup olmadığını belirleyen Microsoft GDI+ Algılama Aracı oluşturuldu. Araç bu programları algılarsa, en son güvenlik bilgilerini ve güvenlik bültenlerini içeren bir Web sayfasına yönlendirilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: