|
 |
« : 04 Şubat 2007, 03:19:27 » |
|
selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374) adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374) adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun
Hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben herzaman sözleşmeyi kabul edip yüklemişimdir. Ancak bir sorun çıkmayacaktır. Ne işe yaradığına gelince ise.Microsofttan alıntı yaptım ve buraya koydum.Microsoft Güvenlik Bülteni yayımlama sürecinin bir parçası olarak, "Aşağıdakiere Uygulanır" bölümünde listelenen Microsoft programlarından birinin bilgisayarınızda yüklü olup olmadığını belirleyen Microsoft GDI+ Algılama Aracı oluşturuldu. Araç bu programları algılarsa, en son güvenlik bilgilerini ve güvenlik bültenlerini içeren bir Web sayfasına yönlendirilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|