TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 419
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Otomatik Güncelleştirmelerdeki Bi Dosya  (Okunma Sayısı 419 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
hashasu
Meraklı Üye

Forum Para : 630.00 YTL
« : 04 Şubat 2007, 03:19:27 »

selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe      Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374)      adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2007, 10:33:28 »

selam arkadaslar xp yi lgallestirme yaptın yardımlarınızla ve sonrada güvenlik merkezinin oto güncelleştirmelerini actım pc ilk updatesini yaptıktan sonra resetledimpc yi ardından actıgımda da pc igüncellemeliri iste bende izin verdim ve söle bi sey karsıma cıktı ek sözlesme gibi bişe      Microsoft GDI+ Algılama Aracı (KB873374)      adında bu dosya bi sözlesme istedi ve ben red ettim herhangi bi sorun olmasın die .acaba bunun ne oldugunu bilen biri var mi? yapmamda sakınca varmı? yardımlar için sagolun

Hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben herzaman sözleşmeyi kabul edip yüklemişimdir. Ancak bir sorun çıkmayacaktır. Ne işe yaradığına gelince ise.Microsofttan alıntı yaptım ve buraya koydum.

Alıntı
Microsoft Güvenlik Bülteni yayımlama sürecinin bir parçası olarak, "Aşağıdakiere Uygulanır" bölümünde listelenen Microsoft programlarından birinin bilgisayarınızda yüklü olup olmadığını belirleyen Microsoft GDI+ Algılama Aracı oluşturuldu. Araç bu programları algılarsa, en son güvenlik bilgilerini ve güvenlik bültenlerini içeren bir Web sayfasına yönlendirilirsiniz.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır