TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )| Photoshopta Çim Yapımı
Konu Bilgileri
Konu Başlığı | Photoshopta Çim Yapımı
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 406
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: | Photoshopta Çim Yapımı  (Okunma Sayısı 406 defa)
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2592
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1711
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« : 13 Şubat 2007, 00:50:51 »

Yeni            bir dosya açın. Koyu bir yeşil renk ile bu dosyayı doldurun. Ben detaylar            belli olsun diye 400x400 luk bir dosya açtım ama burda 200x200 olarak            yayınlıyoruz. Siz eğer çalışma dosyasını 400x400 açarsanız çok daha  gerçekçi bir sonuç elde edebilirsiniz..

Filters/Noise/Add noise Gaussian monochromic değerleri ile yandaki görüntüye            benzer bir görünüm elde edecek değeri deneyerek bulun

Filter/            Stylize / Wind filtresi 2 kere uygulayın.

Image/ Rotate canvas / 90 CCW ile resmi döndürün.

Son olarak Image / Adjust / Levels ile siyahları güçlendirerek gerçekçi            bir çim dokusu elde edebilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
No_Fe@R
Designer Li10
TRForumcu Bağımlısı

Yer : BuRSa
Forum Para : 650.00 YTL
Karizma Puanı : 168
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 8
nofear_o@hotmail.com kullanmam kullanmam E-Posta
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2007, 16:00:56 »

Baya bi basitmiş bu ya ExDeviL paylasım yaptıına göre fotoşopla da ilgileniorsun sanırım programını kurdun mu anlamam fln derdin amaböle dersler ekledikçe kendinde bilgiler edinmiş olursun.. Smiley
Bu arada tşk ettim...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2592
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1711
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2007, 16:08:28 »

Baya bi basitmiş bu ya ExDeviL paylasım yaptıına göre fotoşopla da ilgileniorsun sanırım programını kurdun mu anlamam fln derdin amaböle dersler ekledikçe kendinde bilgiler edinmiş olursun.. Smiley
Bu arada tşk ettim...

Programı Kurdum Ama Henüz Acemiyiz Yavaş Yavaş Öğenicez Smiley

Bu Sayfayı Paylaş

No_Fe@R
Designer Li10
TRForumcu Bağımlısı

Yer : BuRSa
Forum Para : 650.00 YTL
Karizma Puanı : 168
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 8
nofear_o@hotmail.com kullanmam kullanmam E-Posta
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2007, 04:38:22 »

Bu arada tşk ettim...

Programı Kurdum Ama Henüz Acemiyiz Yavaş Yavaş Öğenicez Smiley

OoOoO demek yükledin he ii hadi bakam kolay gelsin.. 
İlk olduu için bazı zamanlarda seni deli eder ama yine de pes etme.. Wink
Bu arada çözemediin bişey olursa msnden ulaş bana.. Afro

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: