prenses_55
Yer :
biyerlerden de, çıkaramadı
<<- - - - - - - - - <<C-E>> - - - - - - - - ->>
|
 |
« : 15 Haziran 2006, 20:07:43 » |
|
Eylül akşamlarından kalma bir serinlik vardı Gökyüzünde. Rüzgar önce saçlarıma dokundu Sonra… Tenimi okşadı yavaşça. İçime bir serinlik çöktü anında. Artık dalıp dalıp gitmelerim başlamıştı Zamansız ağlamalarım. Habersiz iç çekmelerim Farkında olmadan gülümsemelerim vardı. Neydi bu? Nerden gelmişti? Eylülün toparlanıp gitmesi miydi? Ya da geride bıraktığı birkaç rüzgar mı? Ya onu düşünmelerim, onu hayalimden atamayışlarım Onsuzluğa dayanamayışım neydi? Onu gördüğümde heyecanlanmak nerden gelmişti bana, Habersizce… Eylül mü bırakmıştı ardında? Unutmuş muydu kendinden bir şeyleri Ekim ayında. Neydi bu içimdeki? Zamanı unutuşlarım neydi? Ya zamana yenilişlerim? Sevgi mi? Yoksa… Aşk mı? Neydi içimdeki sancı.
YAZAN Prenses...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
maskot_54
kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz
|
aşkım sende bu kabiliyet de var yani he aa aaa aaaa bakj ben yeti leşfettim bak hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı iyi iyi emeğine sağlık aşkım
|
|
|
|
|
|
Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan... Gölbaşı / ANKARA
|
|
|
|
emeğine sağlık arkadaşımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzelmiş saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenses_55
Yer :
biyerlerden de, çıkaramadı
<<- - - - - - - - - <<C-E>> - - - - - - - - ->>
|
beğendiyseniz mesele yok daha devamı gelecek bende birsürü var surayla yayınlayacağım istediğiniz tarzda bişiyler varsa söyleyin yazdıklarımın arasında varsa yayınlarım yoksa yazmaya uğraşırım. ama bilmenizi isterim ki bu yazdığım ve yazacağım yazılar hepsi bana aittir hiçbirinde alıntı yoktur. hepsi alın teri emektir. saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ellerine beynine gönlüne sağlık prenses
|
|
|
|
|
|
Sensizlik,sana acılan bir kapıymıs caldıgımda karsıma sen cıkınca anladım
Sessizlik,sana soylenen bir sarkıymıs sustugumda dilimin ucuna sen gelince anladım
Karanlık,seni gorebilmek icin yaktıgım bir ısıkmıs yuregimde sen ölünce anladım
|
|
|
|