|
 |
« : 21 Ekim 2006, 16:51:50 » |
|
Arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun belki yanınızda olamam şimdiden iyi bayramlar... Ramazan Bayramınız kutlu, Yüreğiniz umutlu, Umutlarınız atlı, Sevdanız kanatlı, Mutluluğunuz katlı, Sofranız tatlı, Mekânınız tahtlı, Ömrünüz bahtlı, Yuvanız bereketli olsun...
TRForumcu Yönetimi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
bütün forum üyelerimizin ve tüm MÜSLÜMAN aleminin ramazan bayramının hayırlı geçmesi dileklerimle kutluyorum iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herkese güzellik,birlik,beraberlik dolu ve herzaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Tüm forum üyelerimize ve tüm islam alemine aileleri ve sevdikleriyle geçirecekleri mutlu bir bayram diliyorum...
Umarım önümüzdeki bayramları savaşsız ve aç olmayan bir dünyada karşılarız !..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesin ramazan bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle iyi bir bayram gecirmeniz dileğiyle
iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
[SIZE=15]σкυ∂υgυηυz мєѕαנℓαяα вι тєѕєккυяυ ¢σк gσямєуιη[/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo----------
...Aklının Arzu Ettiği Kadar Değil... ...Gönlünün Alabildiği Kadar Sevebilirsin... ...Gönlünün İstediği Yere Kadar Değil... ...Ayaklarının ***********ürebildiği Yere Kadar Gidebilirsin...
----------------Oooo---------- oooO (...) (.....) ) / \ ..( ( / \_)..
|
|
|
|