|
Yorum bile yapılamaz, tek söyleyeceğim şey şu : Abd Saddamı idam ederken biz Apoyu yıllardır besliyoruz bunun sebebini çok merak ediyorum.. Bu soruyu liderlere sormak istiyorum acaba mantıklı bi cevabı varmıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
|
aynen arkandayım bay program adamlar bizden 2-3 sene sonra yakaladılar adamı bizdeen önce idam ettiler ama biz apoyu dediğin gibi beslemekten başka bişey yapmıoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Yorum bile yapılamaz, tek söyleyeceğim şey şu : Abd Saddamı idam ederken biz Apoyu yıllardır besliyoruz bunun sebebini çok merak ediyorum.. Bu soruyu liderlere sormak istiyorum acaba mantıklı bi cevabı varmıdır  Kardeşim Şu Bir Gerçekki Yıllardır Demokrasi Naraları Atan , Her Fırsatta Türkiye'ye Demokrasi Dersleri Vermeye Kalkan ABD. , Pervasız Ve Ahlaksızca , Petrollerini Sömürmek İçin Önce Afganistan Daha Sonrada Irak.'a Demokrasi İhraç Etmiştir. Ancak Nedense Sırf O Ülkeler Despotizmden Sıyrılıp Demokrasiyi Tanısın Diye Uğraşırken , Herzaman Kadınlar , Çocuklar Hiç Acımadan Öldürülmüş,Masum Binlerce Onbinlerce Iraklı Guantanamo Üstlerinde ABD.'li Yankeelerin Tutsağı Olmuştur.Öte Yandan Herkes Bilemketedirki ABD'de Hala İdam Uygulaması Sürmektedir. Yanı Kısacası Kardeşim Demokrasi Egemen Sınıflar İçin Göreceli Kavramalrdır. Bir Yandan Demokrasi İçin Bizim Gibi 3.Dünya Ülkelerine Notalar Verirler Bir Yandan da Demokrasi Adı Altında Masum İnsanların Kanına Girerler...Bunu Engellemek İçinde Hiç Kuşkusuz Halkının Çıakrılarını Kendi Çıkarıalrından Önde Tutacak Liderlere İhtiyaç Vardır .!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amerika asrın hatasını yaptı bayram arefesinde ve Sunni-Şii çatışmasının arttığı zamanda asılması onların(amerikanlerın) ne ... olduklarını gösterdi.Amerika'nın amacı barış olmamıştır ve asla olmayacaktır.Eğer barış olsaydı Körfez savaşı sonrasında Kuveyt'ten savaş tazminatı olarak 5xxx tane olan petrol kuyularının 5000 istemezdi ABD'nin hakettiği tek şey;  (APO'da aynı şeyi hakediyor.Aslının APO'ya verilecek en iyi ceza bütün şehit yakınlarının tükürüğü içinde boğulmak ne idam ne de ömür boyu hapis)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceyar
kıyamete 3 gün kalsa 2 gün kapında aglarım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|