TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Saddam Hüseyin Idam Edildi
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Saddam Hüseyin Idam Edildi
Cevaplar 22
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 727
Önceki Önceki Konu
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Saddam Hüseyin Idam Edildi  (Okunma Sayısı 727 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
گ є я c ค η
Forum Demirbaşı

Forum Para : 5456.00 YTL
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2006, 12:18:43 »

Yorum bile yapılamaz, tek söyleyeceğim şey şu : Abd Saddamı idam ederken biz Apoyu yıllardır besliyoruz bunun sebebini çok merak ediyorum.. Bu soruyu liderlere sormak istiyorum acaba mantıklı bi cevabı varmıdır  Huh

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
badduck16
Forum Demirbaşı

Forum Para : 1989.00 YTL
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2006, 12:21:06 »

aynen arkandayım bay program adamlar bizden 2-3 sene sonra yakaladılar adamı bizdeen önce idam ettiler ama biz apoyu dediğin gibi beslemekten başka bişey yapmıoruz  

Seyduna
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
« Yanıtla #20 : 30 Aralık 2006, 17:42:45 »

Yorum bile yapılamaz, tek söyleyeceğim şey şu : Abd Saddamı idam ederken biz Apoyu yıllardır besliyoruz bunun sebebini çok merak ediyorum.. Bu soruyu liderlere sormak istiyorum acaba mantıklı bi cevabı varmıdır  Huh
Kardeşim Şu Bir Gerçekki Yıllardır Demokrasi Naraları Atan , Her Fırsatta Türkiye'ye Demokrasi Dersleri Vermeye Kalkan ABD. , Pervasız Ve Ahlaksızca , Petrollerini Sömürmek İçin Önce Afganistan Daha Sonrada Irak.'a Demokrasi İhraç Etmiştir. Ancak Nedense Sırf O Ülkeler Despotizmden Sıyrılıp Demokrasiyi Tanısın Diye Uğraşırken , Herzaman Kadınlar , Çocuklar Hiç Acımadan Öldürülmüş,Masum Binlerce Onbinlerce Iraklı Guantanamo Üstlerinde ABD.'li Yankeelerin Tutsağı Olmuştur.Öte Yandan Herkes Bilemketedirki ABD'de Hala İdam Uygulaması Sürmektedir. Yanı Kısacası Kardeşim Demokrasi Egemen Sınıflar İçin Göreceli Kavramalrdır. Bir Yandan Demokrasi İçin Bizim Gibi 3.Dünya Ülkelerine Notalar Verirler Bir Yandan da Demokrasi Adı Altında Masum İnsanların Kanına Girerler...Bunu Engellemek İçinde Hiç Kuşkusuz Halkının Çıakrılarını Kendi Çıkarıalrından Önde Tutacak Liderlere İhtiyaç Vardır .!

Velite
Meraklı Üye

Forum Para : 332.00 YTL
« Yanıtla #21 : 30 Aralık 2006, 21:12:56 »

Amerika asrın hatasını yaptı bayram arefesinde ve Sunni-Şii çatışmasının arttığı zamanda asılması onların(amerikanlerın) ne ... olduklarını gösterdi.Amerika'nın amacı barış olmamıştır ve asla olmayacaktır.Eğer barış olsaydı Körfez savaşı sonrasında Kuveyt'ten savaş tazminatı olarak 5xxx tane olan petrol kuyularının 5000 istemezdi ABD'nin hakettiği tek şey; Dayak  (APO'da aynı şeyi hakediyor.Aslının APO'ya verilecek en iyi ceza bütün şehit yakınlarının tükürüğü içinde boğulmak ne idam ne de ömür boyu hapis)
Eminim çok sert oldum ama beni affedin

Ceyar
Yasaklandı
*

Forum Para : 2972.00 YTL
« Yanıtla #22 : 30 Aralık 2006, 22:34:00 »

bushu nezaman asıcaklarmış acaba 

Evet o işe yaramaz adam ne zaman ölecek. Bana sorarsanız saddamdan önce push idam edilmeliydi...

çok tan ölmesı gerekıyodu gec bıle kaldı   bıde abdullah öcalıanın da boyle bır cezaya  çoktan   çarptırılmış olması lazım  dı ama bız paşalar gıbı yaşatıyoruz adamı emegıne saglık

Evet nasıl oluysa biz apo'yu paşa gibi yaşatıyoz. Nedense idam edemiyoruz. Çoktan hak etmişti idamı bu adam AB idam edemezsin diyo bizimkilerde edemiyo. İnş. en kısa zamanda oda cezalandırılır...

evet dostum insallah en kısa zamanda apoda cezasını alırda gider öbür tarafa bana bi bıraksalar varya apoyu naparım biliyonuzmu 
onu mermi manyagı yapardım  Angry Angry

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır