|
|
 |
« : 10 Temmuz 2006, 14:57:25 » |
|
Sen gidince; Bir annenin yavrusunu kaybetmişçesine matem tutup tüm zifiri gecelerde ürkek bir ceylanın yasama telaşı gibi ölümün soğukluğunu çektim her nefesimde.. Her yağmur bulutu yeryüzüne indiğinde gözyaşı ekledim ıslak gözbebeklerine.. Sen gidince ; Yarınlarımdaki beyaz umutlarıma hüznün siyah elbisesini giydirdim baharın tüm sevda çiçeklerine ayrılıklarımın gözyaşlarında yazılmış şiirlerini verdim. Bitmeyen gecenin sabahında Azrail' in tatlı gülüşlerini bekledim.. Oysa ; Gecelerden aydınlık sabahlara taşan nice ayrılıklarımın ağıtları vardı sana anlatamadığım Ve avuçlarımda sevdana akıttığım gözyaşları var bir an bile sana yazamadığım Gecelerimde hasretine yakılmış bir ateş var közlerinde alev alev yandığım.. Ama sen gitsen de; Hoyrat rüzgarların delice estiği yosun kokan "yosun gözlerini" özledim Ellerimi açıp dudaklarımdaki tüm dualarımda seni diledim Her bahar geldiğinde bir ağıt daha yaksam mavinin gökyüzüne Ben sende bildim tüm baharların en güzel tomurcuklarını.. Ve her yağmur yağdığında bir gözyaşımı hediye etsemde hasretin denizine Ben senin mutluluklarında yaşadım tüm hayatımın mutluluklarını.. "Sen gidince de SEVDİM SENİ"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|