TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Sevdiğiniz Film Dialogları
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Sevdiğiniz Film Dialogları
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 326
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Sevdiğiniz Film Dialogları  (Okunma Sayısı 326 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
.:Τ ц ġ Ϊ:.
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 9544.00 YTL
« : 04 Temmuz 2006, 02:13:37 »

Filmlerde oldukça etkilendiğiniz diagogları yazın:

Dövüş Klübü :

1- Anakarakterin (Film boynca ismi soylenmiyor) Bob'a sarılarak ilk uykusunu çektiğindeki dialog : Kendimi bıraktım , sonuszlukta kaybolup , karanlık sessizlikle bütünleştim , özgürlüğü buldum. ÜMİDİN KALMAMASI ÖZGÜRLÜK demekti.
2- Tyler Durden :Lanet olsun , bütün bir nesil benzin pompalıyor. Garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle oluyor. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde , nefret ettiğmiz işlerde çalışıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük ruhanı , bizim savaşımız ruhanı bir savaş. En büyük savaşımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken milyoner televizyon veya rock starı olacağımızı sandık. Ama olmıycaz , işte bnu öğrendik ve bu yüzden çok kızgınız
3-Batman filminde Joker in söylediği

-sen hiç ölgün ay ışığında şeytanla dans ettin mi?

sizler de yazın bakalım

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
*mY mİrAcLe*
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 5350.00 YTL
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2006, 16:07:46 »

ya aslında çok var aklıma gelmedi (bu arada çok hoşuma gitti konu n ellerine sağlık)

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Silent Scream
WebMaster

Forum Para : 2180.00 YTL
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2006, 18:35:39 »

-napıyım Kardeş, Dağ Birden Önüme Çıktı 

(ayı Kardeş)

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır