|
 |
« : 04 Temmuz 2006, 02:13:37 » |
|
Filmlerde oldukça etkilendiğiniz diagogları yazın:
Dövüş Klübü :
1- Anakarakterin (Film boynca ismi soylenmiyor) Bob'a sarılarak ilk uykusunu çektiğindeki dialog : Kendimi bıraktım , sonuszlukta kaybolup , karanlık sessizlikle bütünleştim , özgürlüğü buldum. ÜMİDİN KALMAMASI ÖZGÜRLÜK demekti. 2- Tyler Durden :Lanet olsun , bütün bir nesil benzin pompalıyor. Garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle oluyor. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde , nefret ettiğmiz işlerde çalışıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük ruhanı , bizim savaşımız ruhanı bir savaş. En büyük savaşımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken milyoner televizyon veya rock starı olacağımızı sandık. Ama olmıycaz , işte bnu öğrendik ve bu yüzden çok kızgınız 3-Batman filminde Joker in söylediği
-sen hiç ölgün ay ışığında şeytanla dans ettin mi?
sizler de yazın bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
ya aslında çok var aklıma gelmedi (bu arada çok hoşuma gitti konu n ellerine sağlık)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
-napıyım Kardeş, Dağ Birden Önüme Çıktı (ayı Kardeş)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|