TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil )
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil )
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 208
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil )  (Okunma Sayısı 208 defa)
adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« : 14 Temmuz 2007, 14:53:20 »

Arkadaşlar çok acil olarak sistemimi yedeklemem lazım  Alchol 120% ile sanal dvd/cd rom oluşturdum ve Acronis ile sistemi yedeklemek istiyorum ama bi türlü beceremedim her defasında sürücüye bir disk yerleştirin diyor, cd yerleştiriyorum ama sanal sürücü değilde pc nin E: si çalışıyo yani F: SÜRÜCÜSÜ ÇALIŞMIYO  bu konuda bana yardım ecebilecek bir arkadaş olursa gerçekten ona minnettar olcam şimdiden yardım edecek olan arkadaşlara teşekkürler işte msn adresim ...

(  Pc dizüstü ve çökmek üzere ltf acil )

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7106.00 YTL
Karizma Puanı : 2104
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 676
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2007, 09:44:36 »

Norton Ghost programını kullanarak çalışan sisteminizi kolaylıkla yedekleyebilirsiniz. Sanal sürücü oluşturmadan yedek almak istediğiniz dosyaları bir diğer harddiske veya cd & dvd'ye çekerek yedek almanız daha kolay olacaktır. Sisteminiz çökmek üzere ise Windows'un yüklü olduğu bölümdeki gerekli dosyaları yedeklemeniz yeterli olacak. Yedek aldıktan sonra C bölümünüze format atarsınız tekrar kurarsınız diğer bölümlerinize birşey olmaz tertemiz bir windows karşınızda

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Sıkça Sorulan Sorular...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

adonis1981
Aktif Üye

Forum Para : 980.00 YTL
Karizma Puanı : 4
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
E-Posta
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2007, 23:20:08 »

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aslında başlarda umudumu yitirmiştim bu nasıl site diye nasıl teknik yardım diye bu durumu 16 defa okunmuş ama birşeyler yazan yok açıkçası... her neyse teşekkür ederim yardımlarınız için ama format çekildi artık çekilen formatı yedekledk  saol ilginiz için...

Bu Sayfayı Paylaş
Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7106.00 YTL
Karizma Puanı : 2104
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 676
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2007, 23:31:40 »

Bakan o 16 kişi gerçekten bilmiş olsalar size yardım ederlerdi.
Elimizden geldiğince ilgilenmeye çalışıyoruz sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.

Konu TRForumcu.CoM yönetimi tarafindan kilitlendi ...
Kilitleme Sebebi: Sorunun Çözülmesidir.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz İçin Tıklayınız.

Bu Sayfayı Paylaş

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Sıkça Sorulan Sorular...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) indir , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) download , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) yükle , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) bedava , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) albümü , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) full , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) video , Sistem Yedekleme (pc dizüstü ve sistem çökmek üzere acil ) forum