TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Sofuoğlu'na Türkiye'den destek
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Sofuoğlu'na Türkiye'den destek
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 113
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sofuoğlu'na Türkiye'den destek  (Okunma Sayısı 113 defa)
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21597.00 YTL
Karizma Puanı : 5921
Teşekkür: Edilen: 237
Alınan: 532
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« : 20 Nisan 2007, 02:05:56 »

Dünya Süper Sport Motosiklet Şampiyonası'nda Ten Kate Honda takımıyla mücadele eden Kenan Sofuoğlu, başarılar elde ettikçe Türkiye'den destek gelmeye başladığını söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Sofuoğlu, son yarışta çok şanslı olduğunu ifade ederek, ''Arkamdaki sporcu çekişme halindeyken, kaza geçirdi ve yarışı bıraktı. Ondan sonra da zaten birincilik geldi'' dedi.

Şampiyonada yorum yapmak için erken olduğunu belirten Sofuoğlu, şunları söyledi:

''Önümde 9 tane değişik ülke var. Sezonun beşinci yarışı, 29 Nisan'da Hollanda Assen pistinde gerçekleşecek. Bu çok önemli bir yarış. Amacım her yarışta birincilik kürsüsüne çıkmak ya da iyi bir derece alabilmek. Ülkemde pek destek görmedim. Ama son yarışlarda başarılar elde ettikçe, ülkemden destek gelmeye başladı. En son yarışıma 6-7 tane gazetecinin gelmesi bile bana moral oldu. Benim rotam Avrupa ve dünyada başarılar elde etmek. Dolayısıyla burada elde edeceğim başarılar, ülkeme de yansıyor. Ülkemde de başarılı oluyorum.''

Dünya Süper Sport Motosiklet Şampiyonası'nda Ten Kate Honda takımıyla mücadele eden Kenan Sofuoğlu, Valencia yarışını da kazanarak bu sezon üçüncü kez birincilik kürsüsüne çıkmıştı.

19.04.2007   

Kaynak : AA

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

"(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)

" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler

Önce
onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27504.00 YTL
Karizma Puanı : 758
Teşekkür: Edilen: 633
Alınan: 482
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2007, 02:44:14 »

deseteklemeye dewam ozaman sofuoğlunu tşklr canım paylaşım için

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Sofuoğlu'na Türkiye'den destek , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek indir , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek download , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek yükle , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek bedava , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek albümü , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek full , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek video , Sofuoğlu'na Türkiye'den destek forum