|
|
 |
« : 04 Mayıs 2007, 00:55:33 » |
|
Beni Bırakma Soner Arıca
Em Am F G Git hadi git ciğerim yanıyor F G F Em Son gece bu beni sevsen ne olur Em Am F G Kim saracak beni kim sevecek F G F Em Dur dokunma yüreğim acıyor
Am G F Am Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim Am G F Am Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver Am G F Am Terk edilişim ilk değil alışır gönlüm Am G F Em Sevilmeden sevmek var ya o daha beter }2
Am G } Hadi beni öldür beni unut } F G } Hadi beni göm yalnızlığa } 2 Am G } Hadi bana hepsi yalan de } F Em } Beni bırakma }
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Bu Mu Sevda Soner Arıca
Am Olmadığın her yer gurbet G Gelmediğin evim zindan D Yatağım taştan soğuk Em Am Dayanamaz buna insan Am Tükenecek neyim kaldı G Uykularım çoktan bitti D Yetmiyor aklım çözmeye Em Am Bumu sevda dedikleri
Am G Bumu sevda bu nasıl aşk ) D Em ) Bu hasret bana belkide tuzak ) Am G ) Ölümü bile göze aldım ) D Em ) Geliyorum sana çırıl çıplak ) Am G ) A Benide al sen nerdeysen ) D Em ) Nefes almak bana sensiz yasak ) Am G ) Ölümü bile göze aldım ) D Em ) Geliyorum sana çırıl çıplak )
Am Utanırım söyleyemem G Yaşadığım yanlızlığı D Kelimeler yetmiyorki Em Am Bumu sevda dedikleri
Paylaşırım yokluğunu G Gecenin sessizliğiyle D Yetmiyor yalnız hayaller Em Am Bumu sevda dedikleri...
TEKRAR A
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deniz Gözlüm Soner Arıca
Em F Em İlk değilsen bile son aşkım olup kal Em F Em Senden öncesini yaşamadım sayarım Am G F G Böyle bir aşka ömür vermeye değer F Em Dillenir de nazara gelir diye korkarım Em F Em Deniz gözlüm benim,senin için hazırım Em F Em Eğer ölüm gerekse, ölmeye giderim. Am G F G Yemin olsun seninim,çocuklar gibi şenim F Em Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim. Am G F G Yüreğim acır inan,senden uzak kalmasın F Em O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın Em F Son arzum nedir diye, gelip de bir sorsalar G C F Em Haykırış olur sesim, sen yine sen der. Am G F Em Canım seni özler seni diler ister Am G F Em Beni bırakma ele ateşlerim söner
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbeder Soner Arıca
Am F Nasil oldu bilmiyorum neden diye düsünmeden G C Aska düstü dertsiz basim dert arar gibi kendine F Dm Gel de kader de istersen sana asik olmak varmis E E7 Büyüledin sardin beni niye yaptin bunu niye
Am F Hani böyle bir ask yoktu hani sen de çok sansliydin G C Hani bendim tek gerçegin ölse hersey ben ölmezdim F Dm Ölüyorum günden güne gülüm soldu gönlüm soldu E E7 Içimdeki çocuk soldu niye yoksun söyle niye
Am F ) Perisanim paramparça darildim kirginim sana ) G Em ) Kahroldum sen gidince kendimi vurdum yollara ) F Dm ) 2 Hani nerde yeminlerin bitecekti bu gitmeler ) E E7 ) Sebebi sensin halimin derbeder oldum derbeder )
TEKRAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seviyorum Soner Arıca
Em Am F G F Gidemem sana kolay gelir git demek gidemem Am G F G F F G Yapamam unutamam seni yeni bir aşkla Em Am F G F Yalan olabilir derse dilim inanma Am G F Em Benim yerim senin yanın beni asla bırakma
Am G F Seviyorum deli gibi seviyorum G F Em Gözlerinden yol aldım yürüyorum Am G F Yokluğuna alışmayı düşünemem G F Em Ölüm olur ayrılığın biliyorum
TEKRAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Em Dm Em Dm Ne güzel başlamıştık biz seninle paylaşmıştık herşeyi G Em Dm F Hani sen hep benimdin ben de senin Em Geride kaldı artık herşey
Dm Gün olur anlarsın çok acı çektim Em Dm Ardında yaralı bir kalp bıraktın G Em Dm F Önce çocuksu gülmen apansız gitti benden Em Sonra inandığım herşey
Am Em ) Acılarla yüreğimi kanattın ) Am Em ) Söz vermiştin ama sen beni aldattın ) G Dm ) 2 Tanrı hesap sorsun benim için sana ) F Em ) Beni yaktın yıktın gittin vefasız )
TEKRAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|