|
|
Hasretinle Yandı Gönlüm
Am Hasretinle yandı gönlüm Dm Yandı yandı söndü gönlüm Am Dm Evvel yükseklerden uçtu G Am Düze indi şimdi gönlüm
C Dm Gözlerimde kanlı yaşlar G C Hasretin bağrımda kışlar F Em Başa geldi olmaz işler F G F Em Binbir dertle doldu gönlüm
Am Gelecektin gelmez oldun Dm Halimi hiç sormaz oldun Am Dm Yaralarımı sarmaz oldun G Am Yokluğunla soldu gönlüm
C Dm Gözlerimde kanlı yaşlar G C Hasretin bağrımda kışlar F Em Başa geldi olmaz işler F G F Em Binbir dertle doldu gönlüm
Am Dm Aramızda karlı dağlar G C Hasretin bağrımı dağlar F Em Çaresizlik yolu bağlar F G F Em Yokluğundan öldü gönlüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Kapını Çalan Benim
Em Am Em Bu kadar kolay değil Böyle bitmez aşklar Am Em Ellerin hasetinden Böyle terkedilmez Am Em Bu yanlış benim değil Gözümde yaş durmaz Am Em Yorgunum küskün değil Aşka göğüs gerdim
Am Em Gidecek yerim olsaydı giderdim Dm Em Kapını aç ne olur Kapını çalan benim
Am Em Ellere ne oldu dert oldu niye Dm Em Gururum kirlendi kem gözden kem dilden Am Em Sebebim olanlar bayramlar etsinler Dm Em Benim bayramlarım şenliğim sensin
Am Em Yetmedi sevişmeler Yetmedi öpüşmeler Dm Em Ruhum huzur bulur Yanımda ol yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kavak Yelleri
Em Am Em Delilik biliyorum senle olmak delilik Em Am Em Takılıp kaldım karşı koymam imkansız Am F Yaşanan yıllarım senden çok daha fazla Dm G F Em Hüzünlerim alır gider sevinçlerimi Am F İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri Dm G F Em Sende daha yeni yeni kavak yelleri Am Doğrusu yanlışı ağrısı sancısı ne varsa yaşanacak Dm Em Gözyaşı ayrılık pişmanlık dargınlık hepsi benim olacak Am Em F Em Al beni sarıl bana beni koru kollarında korkuyorum Am F İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri Dm G F Em Sende daha yeni yeni kavak yelleri Em Am Em Kaçmayı çok denedim ansızın bu sevgiden Em Am Em Kaç kere yenik düştüm istemeyin bunu benden Am F Sarhoş tutkularım koynumda ben bir deli Dm G F Em İş işten geçti artık dönemem geri Am F İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri Dm G F Em Sende daha yeni yeni kavak yelleri Am Doğrusu yanlışı ağrısı sancısı ne varsa yaşanaak Dm Em Gözyaşı ayrılık pişmanlık dargınlık hepsi benim olacak Am Em F Em Al beni sarıl bana beni koru kollarında korkuyorum Am F İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri Dm G F Em Sende daha yeni yeni kavak yelleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen Giderken
Am G Dm Yenildim vazgeçtim beni sevmenden G Dm F Em Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden G Dm Sevmedin belki beni çok yürekten G Dm F Em Bil yeter ben üzüldüm sen giderken
Em Dm G E G Dm G Am
Am Dm Ah ölürmüydün beni biraz daha sevsen ) G Am ) Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben ) Dm )a Tutmadın ellerimden ben düşerken ) G Am ) Kaçmadın mı gitmedin mi sen )
Am Dm Ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken ) G Am ) Sarmadım mı seni kimseler sarmazken ) Dm )b İstedin vermedim mi her şeyimi ) G Am ) En derinden sevmedim mi ben )
Em Dm G E G Dm G Am
Am G Dm Gitsen de silsen de beni kalbinden G Dm F Em Yer etsen kendine yeni aşklarda G Dm Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden G Dm F Em Tek aşksın hep duracak baş ucumda
Em Dm G E G Dm G Am
Tekrar A + tekrar B(x2)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seviyorum
Em Am F G F Gidemem sana kolay gelir git demek gidemem Am G F G F F G Yapamam unutamam seni yeni bir aşkla Em Am F G F Yalan olabilir derse dilim inanma Am G F Em Benim yerim senin yanın beni asla bırakma
Am G F Seviyorum deli gibi seviyorum G F Em Gözlerinden yol aldım yürüyorum Am G F Yokluğuna alışmayı düşünemem G F Em Ölüm olur ayrılığın biliyorum
TEKRAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vefasız
Em Dm Em Dm Ne güzel baslamistik biz seninle paylasmistik herseyi G Em Dm F Hani sen hep benimdin ben de senin Em Geride kaldi artik hersey
Dm Gün olur anlarsin çok aci çektim Em Dm Ardinda yarali bir kalp biraktin G Em Dm F Önce çocuksu gülmen apansiz gitti benden Em Sonra inandigim hersey
Am Em ) Acilarla yüregimi kanattin ) Am Em ) Söz vermistin ama sen beni aldattin ) G Dm ) 2 Tanri hesap sorsun benim için sana ) F Em ) Beni yaktin yiktin gittin vefasiz )
TEKRAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|