TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )staj raporu hakkında yardım!!!!
Konu Bilgileri
Konu Başlığı staj raporu hakkında yardım!!!!
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 292
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: staj raporu hakkında yardım!!!!  (Okunma Sayısı 292 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
giray91
Aktif Üye

Forum Para : 808.00 YTL
« : 04 Ağustos 2007, 21:44:26 »

arkadaşlar ben staj raporu hazırlıcam ama sadece xp kurulumunu yazdım okadar çünkü staja gidemedim kontenjan yoğunluğundan dolayı ben birde stajı belediyede yaptım sadece 4 gün gittim ama birşey yapamadım bana biraz yardımcı olursanız çok sewinirim bu önemli birkaç gün içinde bitirmem lazım raporu lütfen yardım edin!!!!!!

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7370.00 YTL
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2007, 21:55:49 »

Stajınızın konusunu tam olarak açıklarmısınız. Çalıştığınız yerin faaliyet konusunu yani hangi konuda yardım etmemizi istiyorsanız onu yazın.

giray91
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2007, 22:08:49 »

yaa ben stajı bjk belediyesinde yaptım orada güvenlik sistemleri falan yaz dedi adam bende birşey yapmdım orada çünkü yapcak iş yok orada yani bilmiyroum tam birşey bilsem hem kendime hemde size yardımım dokunur yaa bana birkaç kısa konular lazım yazmam için öyle yerde bilgisayar toplama falanda olmuyor sadece bütün bilgisayarların güwenliğini ağ bağlantılarını sağlıyorlar orada ama tam olarak bilmiyorum

Evo
Yönetici
*

« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2007, 22:20:43 »

Kısa konularınızın içeriğinin ne olması gerekiyor. Stajda güvenlik sistemi mi yaz dediler. Okullarda ne kadar gösteriyolar ki staj yerlerinde uygulayasın.

giray91
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2007, 22:46:47 »

okulda birşey görmedik stajdada birşey görmedik yaa bana sadece böyle bilgisayar hakkında kısa bilgi xp kurulumunu yazdım onuda yapmadım ama yazıyorum başka bilgisayar kurulumu yazcamda ama bana sadece kasa bağlantılarını anlatan bilgi lazım
 portlar hakkında 10 sayfa xpye gitti 10 sayfa kaldı onuda kısa kısa bilgilerle birşey yazım diyorum ama ne yazcağını bilmiyorum sadece aklıma portlar geldi onla ilgili kısa bilgiler olsa ii olur teker teker açıklyan ama kısa olan bilgilar lazım bana rica etsem bulabilme ihtimalin warmı?

Evo
Yönetici
*

« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2007, 23:35:22 »

Bilgisayar hakkında o kadar çok yazılacak şey varki aslında.
1 - Donanımlar hakkında bilgi yazabilirsin nasıl takıldıkları hangisinin ne işe yaradığını.
2 - Harddisk'in felan filan çalışma sistemini anlatabilirsin.
3 - Bios Hakkında bilgiler verebilirsin.
4 - Ms-Dos işletim sistemi hakkında bilgi ver sadece komutları yazsan yüzlerce sayfa yapar sana

5 - Yazılımları anlatabilirsin. Nasıl yazıldıklarını hangi programların kullanıldığını ufak bir yazılım hazırlayabilirsin. VB C++ ile felan.

Başka bir sistem kurmuş olsan dahi donanım bağlantıları hiç bir zaman değişmez. Sadece ayaraları değiştirir. Örneğin FAT32 - NTFS veya linux kurarsan ext3 felan olarak harddiski biçimlendirir ve kullanır.

Bağlantıları tek tek anlatman gerekecek sanırım ramler, anakart, işlemci, fanlar, kablolar, pinler sürücüler ve harddiskler

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır