|
 |
« : 29 Haziran 2007, 23:03:03 » |
|
Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda bir sorun var. Oyunlarda hata ile karşılaşıyorum. Örneğin age of empires de oyuna başladıktan 1 dk sonra masaüstüne dönüyo bir sorun ile karşılaşıldı bulunduğunuz programın kapatılması gerekiyor. Hatanın altında ise "hata raporu gönder" ve "gönderme" butonları yer alıyo. bu sadece oyunlarda değil explorer de de aynı şeyi yaşıyorum.Yardım ederseniz çok mutlu olacağım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
"Hata Raporu Gönder" Uyarısını İptal Etmek  Bilgisayarıma sağ tuş tıklayarak--->Özellikler --->Gelişmiş --->Hata bildirimi kısmını açıyoruz..  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok teşekkürler kardeşim. İnşallah olur. Ben bir deyeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu şekilde sadece hata raporu pencesinin karşınıza çıkmamasını engellersiniz. Yani yine aynı şekilde oyunlar da hata vermeye devam edecektir. IEXPLORE hatası veriyorsa bence en temizi format atmanız olacaktır. Sistem dosyalarından birine zarar gelmiş olabilir ayrıca bilgisayarınıza bulaşmış bir virüs sistem donanımlarını çok kullandığından dolayı bu tür bir hata vermesi çok normal siz yapabiliyorsanız yedeklerinizi aldıktan sonra en güzeli windows'un bulunduğu bölümünüze format atmak olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|