TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Teknik Sorun(lütfen yardım edin)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Teknik Sorun(lütfen yardım edin)
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 211
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Teknik Sorun(lütfen yardım edin)  (Okunma Sayısı 211 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Honest
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 12.00 YTL
« : 29 Haziran 2007, 23:03:03 »

Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımda bir sorun var. Oyunlarda hata ile karşılaşıyorum. Örneğin age of empires de oyuna başladıktan 1 dk sonra masaüstüne dönüyo bir sorun ile karşılaşıldı bulunduğunuz programın kapatılması gerekiyor. Hatanın altında ise "hata raporu gönder" ve "gönderme" butonları yer alıyo. bu sadece oyunlarda değil explorer de de aynı şeyi yaşıyorum.Yardım ederseniz çok mutlu olacağım. Undecided

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 10:04:03 »

"Hata Raporu Gönder" Uyarısını İptal Etmek

Bilgisayarıma sağ tuş tıklayarak--->Özellikler --->Gelişmiş --->Hata bildirimi kısmını açıyoruz..

Honest
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 12.00 YTL
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 11:05:37 »

Çok teşekkürler kardeşim. İnşallah olur. Ben bir deyeyim.

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7378.00 YTL
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 11:52:29 »

Bu şekilde sadece hata raporu pencesinin karşınıza çıkmamasını engellersiniz. Yani yine aynı şekilde oyunlar da hata vermeye devam edecektir. IEXPLORE hatası veriyorsa bence en temizi format atmanız olacaktır. Sistem dosyalarından birine zarar gelmiş olabilir ayrıca bilgisayarınıza bulaşmış bir virüs sistem donanımlarını çok kullandığından dolayı bu tür bir hata vermesi çok normal siz yapabiliyorsanız yedeklerinizi aldıktan sonra en güzeli windows'un bulunduğu bölümünüze format atmak olacaktır.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır