TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )TRForumcu 1 Yaşında
Konu Bilgileri
Konu Başlığı TRForumcu 1 Yaşında
Cevaplar 52
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 6003
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: TRForumcu 1 Yaşında  (Okunma Sayısı 6003 defa)
|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4958.00 YTL
Karizma Puanı : 4026
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 261
336661191 WWW
« : 21 Ocak 2007, 01:00:32 »

TRForumcu.Com bugun 1. yılını doldurdu... Sizlerle beraber daha nice yıllar geçirmek dileğiyle...

1. yıl için yaptıgımız video...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Youtube Linki

Yanımızda oldugunuz için Teşekkurler....

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7250.00 YTL
Karizma Puanı : 5522
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 692
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2007, 01:06:44 »

İyiki Bu Siteyi Açmışım 1 yıl nasıl da geçti öyle ne günlerdi 1'er 1'er üyeleri saydığım günler...
1 yıl boyunca emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ediyorum.
Ayrıca videomuzda çok güzel olmuş gerçekten eline sağlık onur eyw. kardeşim...

Nice Yıllara TRForumcu

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

K*E*S*H
Saygıdeğer Üye

Yer : kafam güzel tam çıkartamıyorum
Forum Para : 8308.00 YTL
Karizma Puanı : 2491
Teşekkür: Edilen: 13
Alınan: 44
kesh@trforumcu.com E-Posta
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2007, 01:09:21 »

dostum harikasın emeğine sağlık valla çok güzel olmuş olm selim tam ben yazacakken yazmışsın unuturma aklını alacam senin    nice mutlu yıllara herkesi çok seviyorum herkesin emğine sağlık inş dahada mutlu güzel günlere

aşık   opucuk         

iiii forumlar I Love TRForumcu ve üyleri    saygılar                  aşık

Bu Sayfayı Paylaş

ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27516.00 YTL
Karizma Puanı : 762
Teşekkür: Edilen: 635
Alınan: 483
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2007, 01:21:24 »

onur çok güzel olmuş emeğine sağlık umarım daha iyi oluruz bu ekiple iyiki bu foruma üye olmuşum süpersin sen ya

selim iyiki açmışsın bu siteyi mükkemmelsin sen ya harika bişi ekibin hep yanında olucak bu çok güzel inşallah nice nice uzun senelere daha iyi başarılara sahip olma umudu ile hep beraber
   trforumcu pankart trforumcu pankart

Bu Sayfayı Paylaş

Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2592
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1711
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2007, 01:26:41 »

TrForumcu Olarak Kocaman Bir Aileyiz ...
Forum Kurucusu Olan Onur Ve Selim Kardeşim Başta Olmak Üzere Emek Harcayan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum. Umarım 2.,3. ... Yıllarıda Görücez Hepbirlikte...

Nice Senelere TrForumcu ...

Bu Sayfayı Paylaş

*mY mİrAcLe*
My Miracle
Saygıdeğer Üye

Yer : Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Forum Para : 5350.00 YTL
Karizma Puanı : 97
Teşekkür: Edilen: 12
Alınan: 87
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2007, 01:41:50 »

ilk zamanlarında bende buradaydım sayılır ne kadar küçükdü şimdi kocaman bişr aile olduk ozamanlardan belliydi TRForumcu nun bu kadar büyüyüp forumların en iyisi olacağı iddeamız büyüktü iyi bir forum paylaşımcı bir forum olmaktı daha yolun başındayız ama çokkkkk yol kat ettik nice yaşlara

www.TRForumcu.com
nice yıllara

ve
hep birlikte daha da büyümeye

başarılarımız daimi olsun

(bir notum var sölemeden geçemicem krucularımız Selim "thunder" ve onur iyiki bu siteyi kurmuşsunuz sayenizde bir çok dostum oldu ve bir çok konudada bilgilendim arkadaşlar herkeze
kendi adıma teşekkür ederim İyi Forumlar Arkadaşlar)

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9   Yukarı git
Yazdır
Tags: