TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )|||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Konu Bilgileri
Konu Başlığı |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Cevaplar 25
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1093
Önceki Önceki Konu
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||  (Okunma Sayısı 1093 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
--@--FİRARİ--@--
Kıdemli Üye

Forum Para : 1144.00 YTL
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2006, 09:55:59 »

ortamından şüphemiz yok zaten ama yinedebiraz erken saatlere alınırsa bizde aranıza katılabiliriz yada sadece 00.00 da değildebirde 12.00 de olmak uzere 2 yrı zamanlarda olabilir  bu sayede isteyen istediğine katılabilir 

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Onur
Aktif Üye

Forum Para : 200.00 YTL
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2006, 15:05:18 »

Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.

Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...

Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.

|| σηυя ||
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 4958.00 YTL
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2006, 15:15:00 »

Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.

Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...

Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.

bakın arkadaşlar o chat saati zaten oylesine konulan bi saattir. yoksa chat odamız 24 saat herkese açıktır. ha ama nedense fazla bi ilgi gosterilmiyor. oysa kı yapıldıgı zaman çok guzel tanışma ortamı yaratılmıs oluyor. eger sitede online sayısı fazla oldugunda chatte bulusmak isterse içimizden biri veya birileri;

bana özel msj ile durumu bildirin ve bende genel duyuru yaparım hemen o anda. boylece o anda online olan tum uyelerimizin chatte gelmesini saglamış oluruz. Wink

Saygılar

sweet dreams
Çaylak
*

Forum Para : 0.00 YTL
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2006, 15:13:20 »

walla iyi olurda biraz geç oluyo birazdaha erkene alınırsa sevinirim be kardeşim lutfen  :-)

beril06
Ben Yeniyim
*

« Yanıtla #16 : 30 Mayıs 2006, 21:00:17 »

biraz daha erkene alınması mümkünse çok daha iyi olur

kartanesi
Üye
**