|
|
ortamından şüphemiz yok zaten ama yinedebiraz erken saatlere alınırsa bizde aranıza katılabiliriz yada sadece 00.00 da değildebirde 12.00 de olmak uzere 2 yrı zamanlarda olabilir bu sayede isteyen istediğine katılabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.
Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...
Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.
Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...
Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.
bakın arkadaşlar o chat saati zaten oylesine konulan bi saattir. yoksa chat odamız 24 saat herkese açıktır. ha ama nedense fazla bi ilgi gosterilmiyor. oysa kı yapıldıgı zaman çok guzel tanışma ortamı yaratılmıs oluyor. eger sitede online sayısı fazla oldugunda chatte bulusmak isterse içimizden biri veya birileri;
bana özel msj ile durumu bildirin ve bende genel duyuru yaparım hemen o anda. boylece o anda online olan tum uyelerimizin chatte gelmesini saglamış oluruz. 
Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walla iyi olurda biraz geç oluyo birazdaha erkene alınırsa sevinirim be kardeşim lutfen :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|