TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )|||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Konu Bilgileri
Konu Başlığı |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||
Cevaplar 25
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1032
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: |||||||||||||||||||||||||| TRForumcu Chat Gunleri ||||||||||||||||||||||||||  (Okunma Sayısı 1032 defa)
--@--FİRARİ--@--
Kıdemli Üye

Yer : söyleyimde bulun beni dimi
Forum Para : 1144.00 YTL
Karizma Puanı : 390
Teşekkür: Edilen: 4
Alınan: 13
boşuna arama bulamazsın buralarda
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2006, 09:55:59 »

ortamından şüphemiz yok zaten ama yinedebiraz erken saatlere alınırsa bizde aranıza katılabiliriz yada sadece 00.00 da değildebirde 12.00 de olmak uzere 2 yrı zamanlarda olabilir  bu sayede isteyen istediğine katılabilir 

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Onur
Aktif Üye

Yer : İstanbul
Forum Para : 200.00 YTL
Karizma Puanı : 168
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 1
5320684 onur-ekiz@hotmail.com
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2006, 15:05:18 »

Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.

Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...

Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4958.00 YTL
Karizma Puanı : 4026
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 261
336661191 WWW
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2006, 15:15:00 »

Bencede chat saatleri geri alınsın. Benimde o saatte online olmama imkan yok.

Bkz. Mazeret 962-1 : Yeni taşındığım için evimde telefon hattı yok,Dolayısı ile ADSL de yok.O saatte internet cafeye de gidilemez...

Birde şunu dile getireyim forumda online olan herkes gün,saat ayrımı yapmadan kanalda bulunsun fenamı olur.Ben akşam 18:00 a kadar onlineyim dururum.

bakın arkadaşlar o chat saati zaten oylesine konulan bi saattir. yoksa chat odamız 24 saat herkese açıktır. ha ama nedense fazla bi ilgi gosterilmiyor. oysa kı yapıldıgı zaman çok guzel tanışma ortamı yaratılmıs oluyor. eger sitede online sayısı fazla oldugunda chatte bulusmak isterse içimizden biri veya birileri;

bana özel msj ile durumu bildirin ve bende genel duyuru yaparım hemen o anda. boylece o anda online olan tum uyelerimizin chatte gelmesini saglamış oluruz. Wink

Saygılar

Bu Sayfayı Paylaş

sweet dreams
Çaylak
*

Yer : ankara
Forum Para : 0.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Alınan: 0
hacettepeli_44@hotmail.com E-Posta
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2006, 15:13:20 »

walla iyi olurda biraz geç oluyo birazdaha erkene alınırsa sevinirim be kardeşim lutfen  :-)

Bu Sayfayı Paylaş

beril06
Ben Yeniyim
*

Yer : ankara
Karizma Puanı : 0
Alınan: 0
« Yanıtla #16 : 30 Mayıs 2006, 21:00:17 »

biraz daha erkene alınması mümkünse çok daha iyi olur

Bu Sayfayı Paylaş

kartanesi
Üye
**

Karizma Puanı : 1
Alınan: 1
E-Posta
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2006, 16:06:55 »

slmmmm abijim npr ya  ;)ya abi ben yeni yeni ısınıyorum walla ya

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Yazdır
Tags: