|
|
 |
« : 14 Kasım 2006, 12:43:35 » |
|
meshur Turk Yalanlari
• Kalsaydiniz Biseyler Yerdik... • Vallaha Sarida Geçtim Memur Bey... • Kazanmak Önemli Diil Mühim Olan Yarismaya Katilmakti... • Dünya Ahiret Bacimsin... • Suan 65 Milyon Bizi İzliyor... • Bu Son Sigaram... • Bütün Kadinlar Güzeldir... • Iki Saat Kapida Bekledim, Açan Olmadi... • Seni Düsünmekten Bütün Gece Gözüme Uyku Girmedi... • Sen Bi De Beni Gençligimde Görecektin... • Aglamiyorum... Gözüme Bisey Kaçti... • Yemezsen Arkandan Aglar... • Seni Leylekler Getirdi Yavrum... • Aksama Erken Gelicem... • Bu Aldigim En Güzel Hediye... • Bi Oturusta İki Büyük Deviririm... • Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin... • Agzima Sigara Sürmedim... • Ben Almiyim Rejimdeyim... • Eee Ne Zaman Gidiyoruz İçmeye?... • Kadinlar En Çok Kel Erkeklerden Hoslanir... • Isim Bitsin Ben Seni Ararim... • Bir Kez Olsun Yüzüm Gülmedi... • Hayatimda Hiç İlaç Almadim... • Ihraç Fazlasi Bunlar... • O Elinizdeki Tek Kaldi, Baska Yok... • Bi\'tanem... • Seni Seviyorum... • Beni Seçerseniz Size... • Ben De Tam Seni Arayacaktim... • Bi Sey Olmaz... • Ben Eski Yüzücülerdenim... • Bizi Davet Ettiler Ama Gitmedik... • Valla Bu Size Çok Yakisti... • Senin Annen Bir Melekti Yavrum... • Bana Yan Bakan Daha Anasinin Karnindan Dogmadi... • Merak Etme Hayatim Sekreterimi Görsen Çok Çirkin.... • Büyük İkramiyeyi Kazanmak İstemiyorum Önemli Olan Alin Teri... • Merhaba Karicim, Mesai Yeni Bitti De... • Üzülme Sevgilim Evlenince Anneni Yanimiza Aliriz... • Evi Bosaltin! Almanya\'dan Oglum Geliyor... • Iki Gözüm Önüme Aksin Ki... • Kilolarimla Barisigim Ben Böyle Mutluyum! • Formu Doldurun Biz Sizi Arariz • Bu Sene Üniversite Sorulari Çok Basitti, Keske Sinava Girseydim... • Ben Her Bahar Asik Olurum... • Gerçek Aski Sende Buldum... • 2 Saat Bekledim...gelmedin! • Üsüyosan Ceketimi Alabilirsiniz... • Seni Anliyorum. • Hatirasi Var, Bunu Sana Veremem... • Arkasindan Degil, Burda Olsa Yüzüne De Söylerim • Her Bedene Uyar Bu... • Gol Atmayi Sevmiyorum.asist Yapmak Daha Çok Hosuma Gidiyor. • Senin Eline Kimse Su Dökemez.. • Ögretmenin Vurdugu Yerde Gül Biter • Söyle Bir Arabam Olsun Milyarlarca Borcum Olsun... • Benim İçin Önemli Olan Ruh Güzelligi • Hediye Olmasa İnan Verirdim. • Bi Arkadasa Bakip Çikicam, İstersen Kimlik Birakayim... • Mektup Gelmedi Mi? Ama Ben Kendi Elimle Postaya Attim... • Belki Biraz Sıktı Ama Hiç Merak Etmeyin Kullandikça Açilir... • Kitaplarima Bir Daha Bakayim Ama Kitabi Sana Verdigimden Eminim... • Onun İçin Biseyler Yapmayi Çok İsterdim... Ama Malesef... • Elimden Bisey Gelmez... • Sensizlik Canima Tak Etti... • Ben Hiç Yalan Söylemem • Aksam Elektrikler Kesildi, Dersimi Yapamadim... • Bunun Garantisi Biziz Abi... • Telefon Sehirlerarasina Kapali • Ben Zaten Böyle Olacagini Biliyordum... • Bi Kereden Bisey Olmaz. • Biz Sadece Arkadasiz. • Kuran Çarpsin Bu Son Sigaram • Son Biletler Bunlar • Hiç Acitmayacak. • Daha Önce Hiç Kimseyi Böylesine Sevmemistim. • Sizin Mutlulugunuz Bizim Mutlulugumuz... • Sayisaldan Para Çiksa, Önce Kimsesiz Çocuklara Sonra Da Yaslilara Bagislarim... • Haaa Bi De Okul Yaptiriyim... • Abi Kizi Görücen Bi İçim Su... • Adem Bey Su An Toplantida... Kim Ariyodu? • Sizden İyi Olmasin Bi Arkadasim Vardi... • Kuru Ekmek Bana Yeter... Yeter Ki Huzurum Yerinde Olsun... • Dis Transferleri 15 Gün İçinde Bitiricez.... • Aradim... Çaldi Çaldi Açan Olmadi... • Dünyanin En Mutlu Çifti Olacağız.. • Devletimiz Güçlüdür.. • Failleri En Kisa Zamanda Yakalanacak.. • Enflasyon Düsecek.. • Memuru Enflasyona Ezdirmeyecegiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|