|
 |
« : 16 Ağustos 2006, 01:28:12 » |
|
9 Eylül'e kadar birden çok kez 250 veya üzeri kontör yüklersen; kampanya en son yükleme yaptığın tarihten itibaren 30 gün boyunca geçerli olacak. Kampanya döneminde en fazla 2 defa 5000 SMS kazanabilirsin. Paket 90’a* aboneysen de kampanyadan yararlanabilirsin. Bu durumda ücretsiz 5000 SMS hakkın, bir sonraki fatura dönemine kadar geçerli olacak. Ücretsiz kısa mesajlar, kısa numaralara gönderilen mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve TurkcellMesajlarım'dan gönderilen mesajlar için geçerli değildir.
* Paket 90 almak için ABONE P90 yazıp 2710’a ücretsiz olarak yollaman yeterli. Şu anda Paket90 abonesi olan ve aboneliğini iptal ettirmemiş gnctrkcll’liler kampanyadan otomatik olarak faydalanacaklar. Faturalı hat kullanan gnçtrkcll’liler için kampanya geçerlilik tarihi Ağustos ayındaki fatura kesim tarihinden, Eylül ayındaki fatura kesim tarihine kadardır.
Paket 90 Nedir? Paket 90, 30 YTL değerindeki 90 dakikalık konuşma süresini indirimli olarak tüm vergiler dahil 19,75 YTL’ye almanı sağlayan indirimli dakika paketidir. Bu 90 dakikayı tüm Turkcell ve Hazır Kart numaralarını aramak için kullanabilirsin.
Turkcell, yayınladığı gnçtrkcll Gecekuşu SMS Kampanyası’nın geçerlilik tarihlerinde ve / veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
teşekkürler onurum ama TURKCELL yok bende tercih etmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler paylaşım için ama gerek duymuyorum bende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
Teşekkürler paylaşım için ama gerek duymuyorum bende
aynen onur paylaşım için sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|