|
 |
« : 07 Şubat 2007, 10:49:15 » |
|
Damarımdaki kanım gibisin, aksan öleceğim o yüzden ahtapot misali yapışıyorum sana..
Hangi kolumu kessen, kalanlarla daha sıkı saracağım biliyorum..
Öyle yanımdasın ki, öyle ruhumda, her aşka ev sahipliği mi yapar sandın bu yürek ?
Sen misafir değildin, sen kimse değildin, sen bendin..
Çok sevdim ağaçlara renk veren gözlerini, kızaran yanlarını..
Sesini de sevdim suskunluğunu da ve hiçbir cümle sevgimi anlatacak kadar derin değildi yanında..
Hangi mevsimin ürünüydün sen, hangi güneş yapraklarını sararttı, hangi deniz susuzluğuna ilaç oldu bilmem, tek bildiğim bir aşkın iki ortağıydık seninle..
Hiçbir şey bu ortaklık kadar güzel olamazdı, hiç kimse sevgime senin kadar yakışmazdı biliyorum..
Ve hiçbir aşk bu kadar ses çıkaramazdı.
Geceyi de sevdim sende, gündüzü de; bir yalnızlığı sevemedim seni tanıdığımdan beri..
Bazı zamanlarda yoktun yanımda yada hiçbir zaman mı olmadın ?
Seni kaybetme korkusunu da içimde taşıdım hep; yinede seninle yaşamayı sevdim, birde çocuk tarafını baktıkça ben olan..
Yağmuru ıslanışlarında, rüzgarı saçlarında, sıcağı bakışlarında sevdim seni yaşarken..
Bir pencereyim aslında sana açılmayı bekleyen, bir adayım aslında keşfedilmeyi bekleyen..
Bir Mecnun'um aslında Leyla'sını çok seven, ehlileştirilmemiş bir kısrağın delice koşan arzularıyım ben; gel..
Ansızın bastıran, yağmura yakalanmış sevda oldun bana, yağdıkça doluyorsun içime..
Dudaklarımdaki ateşi, gözlerimdeki ışığı, zevk veren dokunuşları sana sakladım..
İçime sığdırmaya çalıştığım, olduğun şehirden de büyük bir sevdasın sen..
Ben mahkumum sana, hep yakalanma tedirginliğini içimde büyütüyorum, avut beni, bir sevdanın koynunda savrulup duruyorum..
Sürüklendiğim yer yüreğinin kıyıları, yolcuyum ben sana, kilometreler aşmaktayım dudaklarına, gel..
Hasretine binlerce kavuşma feda ettiğim mayın tarlam, bırak patlasın içimde tüm atom zerreciklerin, senin mayınlarından benim adım çıkar, korkma..
Kaç gece yanıma hasretini alıp uyudum bilmiyorum..
Bütün yollarım sana dönük, ama senin bana kesişmendi asıl önemli olan, seviyordum işte..
Bu suçsa birlikte işleyelim, bekleyişlerle tüketme beni, vazgeçilmezim ol, her şeyim ol..
Yada vazgeçme söylediklerinden..
Bırak, bıraktıkların sonsuza kadar benimle yalnız kalsın..
Gökyüzü hala yeşil biliyorum, deniz de mavi, zaten dikkat edersen en ince şarkıya saplanıyor bazı yazılanlar.
Veya saplantılar kalemdir aslında elime batan..
Gördüğün bütün insanlar hala sattıklarına benziyor ve bunlar hala güldürüyor seni, ne güzel..
Beni hatırlatan herşey sende var, emin olmadıklarım, merak ettiklerim, merak ettiklerim seninledir biliyorum..
Olmayan resim yeteneğimi vurgularım, ki amacım cenneti çizmek de değildir abartmayayım..
Mutlaka afişi yapılır cennetin, ve yer alır afişin içinde resmin, ancak o zaman inanirim..
Neyse bitiriyorum artık, yeterince yer kapladı harfler beyaz zemin üzerinde..
Unuttuğum bişey varsa sende kalsın, ben unutmayacaklarımı ister istemez yanımda taşıyorum..
Unutmayın... Yaşam BireyseL bir maceradır..
NoRanynn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
İçimi Sızlatacak Kimse(m) Kalmadı İçimde . ..
|
Bırak, bıraktıkların sonsuza kadar benimle yalnız kalsın.. NoRanynn yazin guzelmis, yuregine saglik
tsk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan-han
SENİNLE DE OLMUYOR,SENSİZ DE YAŞANMIYOR...?
|
eline emeğine sağlık.güzel olmuş... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damarımdaki kanım gibisin, aksan öleceğim o yüzden ahtapot misali yapışıyorum sana..
Hangi kolumu kessen, kalanlarla daha sıkı saracağım biliyorum..
Öyle yanımdasın ki, öyle ruhumda, her aşka ev sahipliği mi yapar sandın bu yürek ?
Sen misafir değildin, sen kimse değildin, sen bendin..
Çok sevdim ağaçlara renk veren gözlerini, kızaran yanlarını..
Sesini de sevdim suskunluğunu da ve hiçbir cümle sevgimi anlatacak kadar derin değildi yanında..
Hangi mevsimin ürünüydün sen, hangi güneş yapraklarını sararttı, hangi deniz susuzluğuna ilaç oldu bilmem, tek bildiğim bir aşkın iki ortağıydık seninle..
Hiçbir şey bu ortaklık kadar güzel olamazdı, hiç kimse sevgime senin kadar yakışmazdı biliyorum..
Ve hiçbir aşk bu kadar ses çıkaramazdı.
Geceyi de sevdim sende, gündüzü de; bir yalnızlığı sevemedim seni tanıdığımdan beri..
Bazı zamanlarda yoktun yanımda yada hiçbir zaman mı olmadın ?
Seni kaybetme korkusunu da içimde taşıdım hep; yinede seninle yaşamayı sevdim, birde çocuk tarafını baktıkça ben olan..
Yağmuru ıslanışlarında, rüzgarı saçlarında, sıcağı bakışlarında sevdim seni yaşarken..
Bir pencereyim aslında sana açılmayı bekleyen, bir adayım aslında keşfedilmeyi bekleyen..
Bir Mecnun'um aslında Leyla'sını çok seven, ehlileştirilmemiş bir kısrağın delice koşan arzularıyım ben; gel..
Ansızın bastıran, yağmura yakalanmış sevda oldun bana, yağdıkça doluyorsun içime..
Dudaklarımdaki ateşi, gözlerimdeki ışığı, zevk veren dokunuşları sana sakladım..
İçime sığdırmaya çalıştığım, olduğun şehirden de büyük bir sevdasın sen..
Ben mahkumum sana, hep yakalanma tedirginliğini içimde büyütüyorum, avut beni, bir sevdanın koynunda savrulup duruyorum..
Sürüklendiğim yer yüreğinin kıyıları, yolcuyum ben sana, kilometreler aşmaktayım dudaklarına, gel..
Hasretine binlerce kavuşma feda ettiğim mayın tarlam, bırak patlasın içimde tüm atom zerreciklerin, senin mayınlarından benim adım çıkar, korkma..
Kaç gece yanıma hasretini alıp uyudum bilmiyorum..
Bütün yollarım sana dönük, ama senin bana kesişmendi asıl önemli olan, seviyordum işte..
Bu suçsa birlikte işleyelim, bekleyişlerle tüketme beni, vazgeçilmezim ol, her şeyim ol..
Yada vazgeçme söylediklerinden..
Bırak, bıraktıkların sonsuza kadar benimle yalnız kalsın..
Gökyüzü hala yeşil biliyorum, deniz de mavi, zaten dikkat edersen en ince şarkıya saplanıyor bazı yazılanlar.
Veya saplantılar kalemdir aslında elime batan..
Gördüğün bütün insanlar hala sattıklarına benziyor ve bunlar hala güldürüyor seni, ne güzel..
Beni hatırlatan herşey sende var, emin olmadıklarım, merak ettiklerim, merak ettiklerim seninledir biliyorum..
Olmayan resim yeteneğimi vurgularım, ki amacım cenneti çizmek de değildir abartmayayım..
Mutlaka afişi yapılır cennetin, ve yer alır afişin içinde resmin, ancak o zaman inanirim..
Neyse bitiriyorum artık, yeterince yer kapladı harfler beyaz zemin üzerinde..
Unuttuğum bişey varsa sende kalsın, ben unutmayacaklarımı ister istemez yanımda taşıyorum..
Unutmayın... Yaşam BireyseL bir maceradır..
NoRanynn  Ne diyebiLirim ki.. Beni büyüten sen oLdun. Büyüdükçe sana benzedim büyüdükçe umursamaz sorumsuz inatçı..  Şuanda güLüyorum.. UmursamazLıkdan da değiL. GüLüşümde hem stemkarLık hem de senin umursamazLığın var.. BiLiyormusun.. Yine günde 18 saat onLine ım ama. 18 saatte 18 miLyon keLime yazan ben artık 180 karakter kuLLanamıyorum. Sen ne düşünüyorsan aynısı benim içinde geçerLi.. Yinede en güzeL zamanımı seninLe geçirdiğim için çok ama çok mutLu oLabiLiyorum. HaLen bile düşünceLere daLdığımda güLümsemem kayboLuyor gözLerim uzakLarda biLinmeyeni arıyor.  BöyLesi bence daha güzeL ben benim için mükemmeLi haLen kendim çiziyorum. Bende bıraktıkLarın haLen bende oLduğu gibi .,. Senin ***********ürdükLerininde sende sapasağLam oLduğuna eminim dersem yaLan oLur. BeLki bazıLarı için daLganın kıyıdan çektiği kum taneLeri gibi kayboLduğu doğrudur. Ama özünü özümde öLene kadar sakLarım sanırım. iLkLer hep öyLe oLmamışmıdır. Klavyeden aşk yaşamak harbiden kahkaha atıyorum. ( Şunuda beLirteyim. KLavyeye döküLenLer gözüden döküLen yaşLar gibide oLabiLiyor.. Herşeyi akıLda bitirmek bu yaLan oLamaz değiL mi. ) Çok çok çok çok teşekür ediyorum. Gerçekten öğrettin bana. Bazen sabahLarı uyandığımda haLen biLe. Bu gün nasıLsın diyorum kendi kendime ResimLer ve şekiLLer hafızamdan kayboLmaya yüz tutsa biLe. 1... diyebiLmeyi biLiyorum. Umarım sende öyLesindir. [LeyLayı sen mecnunu ben temsiLi ise benden bu kadar..] DeğiLse afoLa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne diyebiLirim ki.. Beni büyüten sen oLdun. Büyüdükçe sana benzedim büyüdükçe umursamaz sorumsuz inatçı..  Şuanda güLüyorum.. UmursamazLıkdan da değiL. GüLüşümde hem stemkarLık hem de senin umursamazLığın var.. BiLiyormusun.. Yine günde 18 saat onLine ım ama. 18 saatte 18 miLyon keLime yazan ben artık 180 karakter kuLLanamıyorum. Sen ne düşünüyorsan aynısı benim içinde geçerLi.. Yinede en güzeL zamanımı seninLe geçirdiğim için çok ama çok mutLu oLabiLiyorum. HaLen bile düşünceLere daLdığımda güLümsemem kayboLuyor gözLerim uzakLarda biLinmeyeni arıyor.  BöyLesi bence daha güzeL ben benim için mükemmeLi haLen kendim çiziyorum. Bende bıraktıkLarın haLen bende oLduğu gibi .,. Senin ***********ürdükLerininde sende sapasağLam oLduğuna eminim dersem yaLan oLur. BeLki bazıLarı için daLganın kıyıdan çektiği kum taneLeri gibi kayboLduğu doğrudur. Ama özünü özümde öLene kadar sakLarım sanırım. iLkLer hep öyLe oLmamışmıdır. Klavyeden aşk yaşamak harbiden kahkaha atıyorum. ( Şunuda beLirteyim. KLavyeye döküLenLer gözüden döküLen yaşLar gibide oLabiLiyor.. Herşeyi akıLda bitirmek bu yaLan oLamaz değiL mi. ) Çok çok çok çok teşekür ediyorum. Gerçekten öğrettin bana. Bazen sabahLarı uyandığımda haLen biLe. Bu gün nasıLsın diyorum kendi kendime ResimLer ve şekiLLer hafızamdan kayboLmaya yüz tutsa biLe. 1... diyebiLmeyi biLiyorum. Umarım sende öyLesindir. [LeyLayı sen mecnunu ben temsiLi ise benden bu kadar..] DeğiLse afoLa.. Cevap olarak Yazdıklarınız çok Güzel, Fakat sizi tanıdığımı sanmıyorum? Bir başkası ile karıştırıyor olmalısınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paylaşım için tşk ederim