|
|
beni Begenmiyormusun karabaş Tuuu Sana Karabaş bi Sakıncasımı Var kız Çay Getir sen Benim Arkadaşlarımı Beğenmiyormusun maç Izlemeye Beni Niye Cağırmadın helva Keserken Elimde Kalmış bende Yarın Akşam Gelirim Maç Varmış Beraber Seyrederiz burnumu Karıştırınca Hapşuruk Geliyor hani Ailenecenek Sizi Dövmuştük Piknikte yarın Akşam Bize Gelsene Babamlarda Evde Yok Otururuz bize Niye Gelmedin bizi Begenmiyormusun bu Herif Kaç Kilo Çeker tutki Bi Bavula Koysan Sığarmı Sence sana Koleksiyonumu Gostereyimmi En Güzel Cinayet Haberleri gazeteden En Güzel Cinayet Haberlerini Kesip Saklıyorum yok Iftar Saatınde Musait Deilim Babam Herkesi Sofrada Istiyo sahurda Çalmıyacam Uyku Saatime Ters bu Davul Burda Kalsın ne O Bi Sakıncası Mı Var bende Buradayım Kanka(bayramlasma Gunu) ne Ayak Begenmiyormusun Beni şşşş Bi Bak Bakıyım Bana sarılmamızı Yapmadan Nereye özel Selamımız sen Sus Kız özel Sarılmamız Var Yan Ciziyor baş Parmak Öpücüğü Çeviriyoruz Tık Tık Vıdı Vıdı Elektirik Dugi Ölümüne Kankayız bi Sorum Olacak sence Bir Kisinin Eline Tuz Ruhu Dökülünce O Kisinin Eli Tamamen Erirmi sence Bu Cem Kac Kilo Çeker diyelimki Bu Cemin Elleri Yok O Zaman Kac Kilo Çeker tavuk! Hiç Kuş Gribine Yakalanmış Bir Tavuk Tanıyormusun nasılım beraber Aleme Aksak Varya Tam Süper Olacak benim Adım 27 Deilki Benim Adım Gafıırrrr sen Beni Aşşa Mı Gorüyorsun Bana 27 Diyorsun efendi Olsan Tam Süper Olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|