|
 |
« : 06 Kasım 2006, 06:27:15 » |
|
Winrar la dosya parçalama ve şifre ekleme
Forumda gördüğüm ve bana da çok sık gelen bir soru bu , bu konudan genel bir anlatım yapalım , eminim upload yapacak arkadaşların işine yarıyacaktır ...
Öncelikle dosya parçalamayı anlatalım ..
Ben örnek için bir film kullanıcam , herhangi bir dosya üstünde de aynı işlemleri yapabilirsiniz ..
Öncelikle Filmimizin(veya dosyamızın) üstüne sağ tıklıyoruz , "add to archive"diyoruz ...

Daha sonra açılan ufak pencerede sol altta bulunan "split to volumes , bytes" yazan kısıma her parçanın olmasını istediğini boyutu byte(!) olarak giriyoruz , bu kısım önemli , değeri byte olarak giriyoruz , Mb olarak yazarsanız sayısız rar parçamız olabilir ..
Örneğin ben 100 Mb lık parçalar oluşmasını istediğim için değeri "100.000.000" olarak giriyorum , 50 Mb lık parçalar isteseydik "50.000.000" yazıcaktık. (not : değerler okunsun diye ben aralara nokta koydum , siz yazarken eklemezseniz daha sağlıklı olur , "100000000" gibi ) Daha sonra tamam a tıklarsak parçalanmaya başlar videolarımız , eğer şifre koymak istiyorsak biraz daha bekleyin ve aşağıda ki adımlarla devam edin ...

İkinci Kısım : Dosyalara Şifre Koymak
Yine sağ tıkladık ve "add to archive" dedik , açılan pencerede , üstten advanced e geliyoruz ...

Daha sonra "set password" diyerek istediğimiz şifreyi 2 boşluğa da girip tamam diyoruz ...

film veya dosya paylaşan arkadaşlarada bir not olarak eklemek gerekirse , paylaşımlarınızın izniniz olmadan başka sitelerce kopyalanmasını istemiyorsanız , şifrelerinizde nick inizi ve forum adresini belirtmenizde yarar var , bu sayede emek verip yaptığınız paylaşımların çalınmasıda zor olur , örnek vermek gerekirse "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.trforumcu.com " yeterince açıklayıcı olur ...
Umarım upload yapacak arkadaşlarımızın işine yarar bu bilgiler, winrar indirmek için forumda arama yapmanız yeterli ...
Kolay bir olay ama yinede takıldığınız noktalar olursa burdan sorabilirsiniz ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Teşekkürler Onur Bu Konuya İhtiyacımız Vardı. Bir Ara Selim Anlatmıştı Ama Anlamamıştık Aslıyla Artık Rahatça Yaparız Saolasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkürler Onur Güzel Anlatım Olmuş Emeğine Sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol onur olum deniz anlattım anlamadım ki tabi görüntülü başka olmuş eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilgi İçin Saolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ellerine Sağlık Cok Güzel Ve Ayrıntılı Şekilde Anlatmıssın Artık Bilmeyen Arkadaslarımızın Işine Yarar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|