|
|
 |
« : 06 Eylül 2006, 02:11:59 » |
|
"Ayaklarını uzatmış geceyi gözetleyen bir yaz akşamının Sarhoşluğa kıskıvrak yakalanması gibi;Dört gözle beklediğim bir hasretin son durağında "Sen geldin…"
Yağmur dedin... İzledim… Bir damla düşürmedim dilimden... Rüzgâr dedin... Dinledim… Bir soluk eksiltmedim düşümden... Geleceksem hiç gitmem... Gideceksen beklerim...
Dört gözle beklediğim bir hasretin son durağında... Bugünde,dünden örtüp üstünü... Yalnız ‘seni’ katlayıp yüreğimin içine... Her gece kendimi yeniden gömüyorum... . . Seni Seviyor(d)um… . . Ölüm... Ölüm bana çağrı atıyor devamlı... Büyük randevu.. Ölüm,konuk olmak istiyor.. Bu yüzdendir çağrılar hep cevapsız... . . Üçe beş kala gel… Beşte gidersin… Söze ayrılıktan başlarız... Nasılsa kavuşmamız imkânsız... Sen pencere kenarında otur... Nasılsa yağmur yok… Islanmazsın... ... Giremem düşlere… Gel yağmur yok şimdi... Ağladım gidişine ... ... Şimdi kimlesin? Başka bir vakit.. Üçe beş kala gel… Beşte gidersin… Söze ayrılıktan başlarız.. Nasılsa bir başka hayatta.. Yine ölümle varız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
bir off ooffff çekilir bee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sağol canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ölüm... Ölüm bana çağrı atıyor devamlı... Büyük randevu.. Ölüm,konuk olmak istiyor.. Bu yüzdendir çağrılar hep cevapsız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|