|
|
 |
« : 15 Şubat 2007, 00:00:05 » |
|
arkadaşlar benim ERP (Enterprise resource planning) yazılımı hakkında derinlemesine bilgi ihtiyacım var yardımcı olursanız çooooook sevinirim  programı kullanımı bunları acil öğrenmem gerekiyor lütfen yardım edin bana gelecek meselesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Öncelikle dediğiniz (Enterprise resource planning) Türkçe meali Kurumsal kaynak planlaması ya da işletme kaynak planlaması'dır. Tam olarak program olup olmadığınıda anlayamadım.
Kurumsal kaynak planlaması anlam olarak, işletmenin tüm kaynaklarının birleştirilip, verimli olarak kullanılması için tasarlanmış sistemlere denmektedir. Kkp kavramı ilk olarak üretim çevrelerinde kullanılmaya başlansa da; günümüzde KKP sistemleri çok daha geniş bir alanda telâfuz edilmektedir. Kkp sistemleri, bir işletmenin iş alanına ya da ismine bakmadan, işletmenin tüm temel işlemlerini kendi yapısı altında toplayabilir. İşletmenler, kâr amacı olmayan kuruluşlar, vakıflar, hükümetler veya diğer varlıklar Kkp sistemlerini kullanabilirler.
Ayrıca Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbu adresten daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Bir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapdöküman daha...
Arama motorlarında arama yaptığınızda fazlası ile döküman çıkmaktadır.
Bu konuda hiç bir bilgiye sahip olmadığım için ancak bu kadar yardım edebiliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
teşekkürler selim ben de araştırıyorum programını buldum forumada ekledim inş en kısa zaman da bişeler öğrenirim yardım için çook teşekkürler arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|