|
|
 |
« : 30 Mart 2007, 00:54:30 » |
|
10 Mart 2007 tarihi itibariyle
Aglocoyu Google da tıklayınca 2 000 000 sayfa çıkıyor. A gloco Alexa.com’da en çok tıklanan 1609.!! site
Üye sayısının 300 000‘i aştığı tahmin ediliyor.
Arkadaşlar proje hızla büyüyor .Trene son vagondan binmeyin derim ben
Üye olmak isterseniz TIKLAYIN :
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.agloco.com/r/BBBM8301
8 Mart’ta Agloco’nun internete çıkışının 100. gününde üye koordinatörü Dan Jorgensen’den bir mail aldım Şu anda 50 000 üyenin aktif bir şekilde sisteme üye kazandırma çalışması içinde olduğunu , Şubat ayında rekor sayıda üyenin katılımının gerçekleştiğini,geçtiğimiz hafta da haftalık üye katılım rekorunun kırıldığını söylüyor.Viewbar üzerinde çalışan yazılım mühendisi sayısı 7’ye çıkmış.
Sitenin üye kazanma hızının giderek arttığını ve şu anda Ocak ayının 4 katına ulaştığını açıklandığını söyleyelim
Herkes Viewbarın çıkışını bekliyor.8 Martta şirketin resmi blog sitesinde Brian Greenwald Viewbarın 26 MART İLE 16 NİSAN ARASINDA BİR TARİHTE kullanıma sunulacağını açıkladı.Bu da Viewbar için sabırsızlıkla tarih verilmesini bekleyen Agloco camiasında memnuniyetle karşılandı.Artık daha somut bir tarih aralığı oldu.Şimdi herkes alt üyeler kazanma işine daha bir hararetle sarılacak.
Tabii işin en avantajlı tarafı herkes duymadan yeni alt üyeler kazanmak için bir miktar daha zaman kazandırması..Bunu küçümsemeyin .Alt üyelerinizin kazandıklarının dörtte-biri şirket tarafından ekstradan (onlardan kesilmeden) size ödenecek.Esas kazanç sağlama yolu bu olacak.YANİ SADECE ÜYE OLMAKLA KALMAYIN .SİZ DE ALT ÜYELER EDİNMEK İÇİN ÇALIŞIN .
Unutmayın ki Yahoo ,Google ,AOL gibi internet devleri başlangıçta fikirlerden ibaret projelerdi.Bu projelerdeki geleceği görerek yatırım yapanlar kazandı.Belki de yıllar sonra yeni bir Web projesinin tanıtımı yapılırken Aglocoya proje aşamasındayken katılanların nasıl kazançlı çıktıklarından bahsedilecek
O zaman siz ne düşüneceksiniz ? Keşke zamanında fırsat varken ben de katılsaydım mı diyeceksiniz ? Yoksa ben de onlardan biriyim .İyi ki katılmışım mı diyeceksiniz? Her gün aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuç elde edemezsiniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.agloco.com/r/BBBM8301
Daha önce Alladvantage’in saat başına yaptığı reel ödemeler esas alınarak oluşturulan yeni kazanç hesaplama tablosu için linke tıklayın
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linkte sağ alt tarafa doğru bir ‘earnings calculator’ göreceksiniz .Bu tabloda en üstte ‘total referrals’ kısmına tahmini alt üye sayınızı yazın ve update’e tıklayın.En alttaki satırda aylık tahmini kazancınızı görebilirsiniz.Örnek olarak 100 alt üyeniz olursa aylık tahmini 40 dolar kazanabileceksiniz .Unutmayın bu rakamlar daha önce Alladvantage’in üyelerine yaptığı saat başı 0,5 dolarlık ödemeler esas alınarak hesaplanan tahmini tutarlar.Gerçek tutarlar bundan farklı olabilir.
Aslında kapsamlı ve iddialı bir web projesinin , altyapısının ve gerekli hazırlıklarının tamamlanmadan kullanıma sunulmasının ne gibi sakıncaları olduğunun en canlı örneğini daha yeni yaşadık. Slashmysearch.com’u duydunuz mu bilmiyorum .Webden para kazanma işini araştırırken bir blogda Slashmysearch’ü gördüm.Kısaca kendisinden arama yapan ve sitesini aktif olarak kullanan üyelerine para kazandırmayı vaad eden bir arama motoru projesi.Sistem basitti herhangi bir yazılım indirmeden sadece siteye üye oluyordunuz ve size özel verilen linki açılış sayfanız yapıyordunuz. Bu şekilde tarayıcınızı her tıkladığınızda Slashmysearch’ün sayfası açılıyor ve login olduğunuzda sistem sizi tanıyor .Değişik aralıklarla mevcut durumunuzu tarayarak eğer aktif olarak internetteyseniz ve siteyi kullanıyorsanız hesabınıza para geçiriyordu.Hesabınızdaki para 20 dolar olunca ödeme alacaksınız.Tabii alt üyelerinizden de kazanıcaksınız.Agloco gibi şeffaf , kuruluş yapısı ve ekibi bilinen bir proje değil.
Üye olmak isterseniz tıklayın .Deneyin Bedava Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Slashmysearch daha beta aşamasındayken üyelerine para kazandırma iddiası ile yola çıktı ve çok kısa zamanda 13000 üyeye ulaştı .Yanlız bir sorun vardı.Yaptığınız aramaların çoğu 0 sonuç veriyor arama motoru doğru düzgün çalışmıyordu..Başlıca gelir kaynağı olarak tasarlanan arama motoru çalışmayınca beklenen gelirler gelmedi ama üyeler para bekliyordu tabii .Ben de üye oldum bir de ne göreyim ? Saatte 0,25 dolar kazandıracağız denen sistem günde 0,25 kazandırmıyordu..Sisteme üye olduğum ve aktif olarak kullandığım halde 10 günde 1 doları bile bulamadık arkadaşlarım .Ve 7 Martta siteye tıkladığımda karşıma çıkan cümle şuydu.
We are experiencing technical difficulties. Please try again later.
8 Mart 2007’de sitedeki sorun hallolmuş olmalı ki login olabildim.Tabii bu projenin de henüz Beta yani deneme aşamasında olduğunu belirtelim.Saatlik ödeme oranları arttı ve arama motorunda aranan kelimenin sonuçlarını başka bir arama motorundan göstererek idare ediyorlar.Ödemelerinin 2 ay içinde gerçekleşeceğini söylüyorlar. 10 Martta site yeniden çöktü !!
Bu örneği neden verdiğimi anlamışsınızdır.Şimdi aynı olayların Viewbar çıktığında Aglocoda yaşandığını farzedelim.Daha faaliyete geçmemişken 300 000 küsür üyesi olan ve büyük tantanalarla çıkan Viewbar düzgün çalışmıyor ve sorunlar beliriyor .Bütün dikkatler üzerine çevrilmişken oluşan aksaklıklar yüzünden büyük hayal kırıklıkları yaşanıyor.Gelsin prestij ve reklam dolayısıyla para kayıpları .Ve Agloco da web arşivinin başarısız fos projeleri arasında kendine hatırı sayılır bir yer edinir.
Bu nedenle birçoklarının aksine ben bu muhtemel gecikmenin sağlıklı bir gelişme olabileceğini düşünüyorum.Bu projeye atfedilen önemin , yapılan hazırlıkların ciddiyetinin bir göstergesidir diye düşünüyorum.
Agloco sadece para kazandırmayı amaçlayan bir proje değil.Aynı zamanda sıradan alt üyeleri olmayan ya da az olan üyelere de kullanışlı bir arama motoru ve zengin içerikli bir site sunmak istiyorlar..Agloco2nun asıl başarısının bunda yattığını düşünüyorlar
Webden para kazanma imkanları ile 2-3 aydır ilgileniyorum.Değişik şeyler denedim.E-mail okuyarak,tıklayarak kazandıran PTC , PTR sitelerine ,anket doldurarak para kazanılan sitelere üye oldum Kendim deneyerek ciddi kazanç sağlamadığım hiçbirşeyin promosyonunu yapmadım arkadaşlarım .
Bunun tek istisnası Aglocodur.İncelediğim onca proje arasında en büyük potansiyeli taşıyan ,en şaffaf,üyeleri ile interaktif iletişim kuran ve taleplerini dikkate alan , dikkatlice geliştirilen , en önemlisi de Alladvantage gibi başarılı olmuş bir fikrin daha gelişmiş versiyonu olan bu projeye olan inancımdan dolayı promosyonunu yapmakta bir sakınca görmedim.
Alıntıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|