TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım]
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım]
Cevaplar 8
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1305
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım]  (Okunma Sayısı 1305 defa)
Silent Scream
WebMaster

Yer : Antalya
Forum Para : 2152.00 YTL
Karizma Puanı : 148
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 10
... Squall & Rinoa ...
silentscream@silentscream.us WWW
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2007, 12:03:32 »

Anlatım İçin Çok Teşekkürler Arkadaşım

Youtubeye Video Yüklemeyi Bilmiyordum

Öğrendiğim İyi Oldu

Tekrardan Teşekkürler Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
esraerbas
Ben Yeniyim
*

Yer : istanbul
Forum Para : 4.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2007, 16:08:12 »

ya bende teşekür ederim.ama ben uploada tıkladığım zaman karşıma Please Confirm Your Email diye bişey çıkıyo mailimi yazıp şifremide yazıyorum password hatalı diyo hiç bişe anlamadım sizin gösterdiğiniz gibi olmuo yani yardım ederseniz çok sevinirim lütfen arkadaşlar

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21597.00 YTL
Karizma Puanı : 5921
Teşekkür: Edilen: 237
Alınan: 532
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2007, 16:23:53 »

ya bende teşekür ederim.ama ben uploada tıkladığım zaman karşıma Please Confirm Your Email diye bişey çıkıyo mailimi yazıp şifremide yazıyorum password hatalı diyo hiç bişe anlamadım sizin gösterdiğiniz gibi olmuo yani yardım ederseniz çok sevinirim lütfen arkadaşlar

Siz benim anladıgım kadarıyla yeni bir uyelik açtınız kendinize "confirm your email" ; kaydoldugunuz email adresinizde youtube den kaydınızı onaylamak için bir mail olmalı o mailde :

"Thank You for Signing Up!
You've taken the next step in becoming part of the YouTube community. Now that you're a member, you can rate videos, but to leave comments or upload your own videos to the site, you'll first need to confirm your email adress. If that link doesn't appear, you can paste the following link into your browser:

diye bir satır olmalı bu satırın altında ise;

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.youtube.com/confirm_email?

diye başlayan bir link olucak o linkin tamamını kopyalayın ve yeni bir web sayfası açıp adres çubuguna kopyaladıgınız adresi yapıştırın ve enter tuşuna basın bu sizin uyeliğinizi aktive edicektir karşınıza gelen youtube sayfasına kaydolurken yazdıgınız kullanıcı adı ve şifrenizi girip giriş yapın daha sonra sağ ust taraftaki upload butonuna basarak resimli anlatıma kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz

Sorun hallolmazsa tekrar bu konu altından sorunu belirtebilirsiniz.Bizde elimizden geldiğince size yardımcı oluruz.  Wink

Bu Sayfayı Paylaş

"(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)

" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler

Önce
onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] indir , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] download , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] yükle , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] bedava , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] albümü , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] full , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] video , Youtube.com 'a Video Yüklemek [Resimli Anlatım] forum