|
|
Anlatım İçin Çok Teşekkürler Arkadaşım Youtubeye Video Yüklemeyi Bilmiyordum Öğrendiğim İyi Oldu Tekrardan Teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
ya bende teşekür ederim.ama ben uploada tıkladığım zaman karşıma Please Confirm Your Email diye bişey çıkıyo mailimi yazıp şifremide yazıyorum password hatalı diyo hiç bişe anlamadım sizin gösterdiğiniz gibi olmuo yani yardım ederseniz çok sevinirim lütfen arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
ya bende teşekür ederim.ama ben uploada tıkladığım zaman karşıma Please Confirm Your Email diye bişey çıkıyo mailimi yazıp şifremide yazıyorum password hatalı diyo hiç bişe anlamadım sizin gösterdiğiniz gibi olmuo yani yardım ederseniz çok sevinirim lütfen arkadaşlar Siz benim anladıgım kadarıyla yeni bir uyelik açtınız kendinize "confirm your email" ; kaydoldugunuz email adresinizde youtube den kaydınızı onaylamak için bir mail olmalı o mailde : "Thank You for Signing Up! You've taken the next step in becoming part of the YouTube community. Now that you're a member, you can rate videos, but to leave comments or upload your own videos to the site, you'll first need to confirm your email adress. If that link doesn't appear, you can paste the following link into your browser: diye bir satır olmalı bu satırın altında ise; http://www.youtube.com/confirm_email? diye başlayan bir link olucak o linkin tamamını kopyalayın ve yeni bir web sayfası açıp adres çubuguna kopyaladıgınız adresi yapıştırın ve enter tuşuna basın bu sizin uyeliğinizi aktive edicektir karşınıza gelen youtube sayfasına kaydolurken yazdıgınız kullanıcı adı ve şifrenizi girip giriş yapın daha sonra sağ ust taraftaki upload butonuna basarak resimli anlatıma kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz Sorun hallolmazsa tekrar bu konu altından sorunu belirtebilirsiniz.Bizde elimizden geldiğince size yardımcı oluruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|