|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
emeğine sağlık ama nasıl yapacağız bunu??? isteyeceğim ama resimmi göndermem gerekio kime nereye ve nasıl???
|
|
|
|
|
|
gι∂єяѕєη ¢αηıм∂αη ραяçα кσρмαzмı кє∂єяℓι вαşıм∂α ∂єρяєм σℓмαzмı gözℓєяιм αя∂ıη∂αη αğℓαмαzℓαямı αя∂ıη∂α вιя уєтιм вıяαктıη gιттιη
|
|
|
|
|
emeğine sağlık bana Rap ile ilgili avatar bulabilirmisn bulursan çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
Y0k yaWwww!! Dersleri kurtarmak lazıM
|
|
|
|
|
emeğine sağlık ama nasıl yapacağız bunu??? isteyeceğim ama resimmi göndermem gerekio kime nereye ve nasıl???
Beğendiğin resim varsa ve yazmasını istediğin yazı var ise yada efeckli bir yazı istiorsan ve nasıl bir efeckt istiorsan onları bu baslık altında belirt kısa süre içersinde isteklerin yerine gelecek  bu arada yazmasını istediğin yazıyı da yaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapüstündeki yazıda zehirsiz bişi yoktur zehiri zehir yapan kullanıldıgı dozdur en sonda da panzehir yazzısı koyarsan sevinirim:))) birde kıza gözkırptırırsan iyi olur  ) tşk ederim şimdiden yapsanda yapmasanda niye diye sorma  dün bu konuyu aradım ama bulamamıştım bugün karşıma çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
URL=http://imageshack.us]  [/URL] üstündeki yazıda zehirsiz bişi yoktur zehiri zehir yapan kullanıldıgı dozdur en sonda da panzehir yazzısı koyarsan sevinirim:))) birde kıza gözkırptırırsan iyi olur  ) tşk ederim şimdiden yapsanda yapmasanda niye diye sorma  dün bu konuyu aradım ama bulamamıştım bugün karşıma çıktı İsteğin kısa süre içersinde yerine getirilecektir... Ha bu arada " Zehirsiz Bişi Yoktur,Zehiri Zehir Yapan Kullanıldığı Dozdur.." yazısını el yazısı fontu ile yapacağım..o Daha ii yakısıo  Yazılmasını istediğin font varsa yolla burdan onunla yazaim yada adını söle bulaim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|