TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Del Bosque'yi Erken Gönderdik!
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Del Bosque'yi Erken Gönderdik!
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 162
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Del Bosque'yi Erken Gönderdik!  (Okunma Sayısı 162 defa)
SeMpAtİk_25
Aktif Üye

Yer : mersın
Forum Para : 1044.00 YTL
Karizma Puanı : -3
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
solak şeytan
« : 02 Ocak 2007, 11:24:11 »

Beşiktaş Futbol Altyapı Komitesi Başkanı Vardar: "Del Bosque'de çok hata yaptık. Bunu başkanımız da söyledi. Onu erken göndermemeliydik."

Rico yedek kalmalıydı

Yönetici Sinan Vardar, Tigana'nın Ricardinho'yu dinlendirmekle en doğru kararı verdiğini ifade etti.

Ailton'u Unutmayın!
Beşiktaşlı yönetici Sinan Vardar, teknik direktör Tigana'ya tam destek verdi. Vardar, Ricardinho'nun Fransız hoca tarafından ilk haftalarda yedek bırakılmasının son derece normal olduğunu belirterek, "Brezilyalı geldiğinde hazır değildi. 3 ay antrenman yapmamıştı. Eğer onu oynatsaydı, bugünkü verimi alamazdı. Aynı şeyi 
Ailton'da da yaşadık, sonu kötü oldu" diye konuştu.

Üstüne Para Veririm
Vardar şöyle devam etti: "Del Bosque'yi de erken gönderdik. Bu, büyük bir hataydı. İspanyol hocadan genel menajer ya da üst yönetici (CEO) olarak yararlanabilmeliydik. Şimdi benim gönlümde yatan görev, genel menajerlik. Profesyonel anlamda ciddi teklifler alıyorum. Ama başkan Yıldırım Demirören bana bu görevi önersin, para almam hatta verebilirim bile..."

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

HaYaT BiTsE DüNyA DuRsA ÖlÜm BiLe OlSa  BiZ hİç AyRıLmAsAk
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27504.00 YTL
Karizma Puanı : 757
Teşekkür: Edilen: 687
Alınan: 481
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2007, 01:49:02 »

sağol paylaşım için

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: Del Bosque'yi Erken Gönderdik! , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! indir , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! download , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! yükle , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! bedava , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! albümü , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! full , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! video , Del Bosque'yi Erken Gönderdik! forum