TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuMsn & HotmailÇeşitli Msn Programları (Moderatörler: )Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)
Cevaplar 23
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1330
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)  (Okunma Sayısı 1330 defa)
safie
Ben Yeniyim
*

Yer : izmir
Forum Para : 4.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2007, 00:03:06 »

winrarla açmaya çalısıorum olmuooo Grin

Etiketler: Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) indir , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) download , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) yükle , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) şarkı sözü , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) program , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) yeni , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) msn , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) ifadeleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) mp3 , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) sözleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) resimleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) resim , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) videosu , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) kaydet , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) bedava , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) fotoğrafları , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) albümü , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) full , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) videoları , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) video , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) free , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) forum
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
MissPoMPaLa
Ben Yeniyim
*

Yer : aLanya
Forum Para : 4.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2007, 21:35:13 »

Hmm anLadım sadece pencere acanları gösterio 

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21565.00 YTL
Karizma Puanı : 882
Teşekkür: Edilen: 255
Alınan: 522
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2007, 22:01:19 »

ya bende bakamıy0rum kac kişi ile k0nu$tukLarına ?

kaç kişi ile konuştuklarını gostermiyo zaten program dikkatli okursan sana konuşma penceresi açanları gosteren bir program bu sadece Wink

"(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)

" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler

Önce
onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

clgn_2007
Ben Yeniyim
*

Yer : istanbul
Forum Para : 0.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2007, 22:13:37 »

programı indirdim dosyayı açtıktan sonra size cevap veririm şimdiden teşekkürler

badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Forum Demirbaşı

Yer : SeSSiZLiKTeN
Forum Para : 2005.00 YTL
Karizma Puanı : 152
Teşekkür: Edilen: 10
Alınan: 59
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
E-Posta
« Yanıtla #16 : 12 Şubat 2007, 20:34:25 »