TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuMsn & HotmailÇeşitli Msn Programları (Moderatörler: )Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)
Cevaplar 23
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1332
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;)  (Okunma Sayısı 1332 defa)
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
Süper Moderatör
*

Forum Para : 106.00 YTL
Karizma Puanı : 2542
Teşekkür: Edilen: 195
Alınan: 1662
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2007, 21:26:56 »

indirdimm dosyayı dizine çıkarırken şifre istiyor napcaz?Huh?

İlk Mesajda Yazıyor Şifre .   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.trforumcu.com

Etiketler: Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) indir , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) download , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) yükle , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) şarkı sözü , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) program , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) yeni , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) msn , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) ifadeleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) mp3 , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) sözleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) resimleri , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) resim , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) videosu , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) kaydet , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) bedava , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) fotoğrafları , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) albümü , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) full , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) videoları , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) video , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) free , Bu küçük programla pencerenizi açıp kapayanları görebilirsiniz ;) forum

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
çevrimpiçi
Çaylak
*

Yer : Üsk
Forum Para : 36.00 YTL
Karizma Puanı : -2
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
Bööööööööööööö
senidesenisevenidesevmiyorumfb@gmail.com
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2007, 20:47:14 »

deneyelim

cashmere
Ben Yeniyim
*

Yer : izmir
Forum Para : 4.00 YTL
Karizma Puanı : 0
E-Posta
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2007, 17:26:10 »

+repgusel olmus elıne saglık

rocker_pnr
Ben Yeniyim
*

Yer : izmir
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2007, 13:49:00 »

ckk tsk

irembengi
Ben Yeniyim
*

E-Posta
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2007, 02:22:05 »

ya ben yükledimde hiç bişi olmuo yaw anlamadım gitti Cry

Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 6958.00 YTL
Karizma Puanı : 2094
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 667
Herşey Rahat Yolunda (H)
thunder@trforumcu.com WWW
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2007, 10:29:09 »

ya ben yükledimde hiç bişi olmuo yaw anlamadım gitti Cry

Arkadaşım çalıştırdığınızda program kendini sistem saatinin yanına atıyor ve birisi size msn de pencere açtığında veya kapattığında uyarı veriyor. Kesinlikle program çalışıyor.

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Tags: