|
|
 |
« : 18 Mayıs 2007, 12:17:13 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
JMSN Bot ile kendi msn botunuzu oluşturup, siz bilgisayar başında değilken bile insanların sizle sohbet etmesini sağlayabilirsiniz ;-)
programın kullanımı çok basit. İlk önce kendinize size gelen cümleleri belirleyeceksiniz ve vereceğiniz otomatik cevapları bir dosyaya kaydedip, programı açtıktan sonra o dosyayı seçeceksiniz. (Ben örnek bir dosya ekledim içerisine). Daha sonra istediğiniz bir MSN/hotmail hesabıyla giriş yapıp arkanıza yaslanın! 
shareturk
Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. internetfiles Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. 4shared Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. [/color][/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Teşekkürler aslıcım biliyorum bunu