¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Yer :
нєяgüи вамваşка віяγεяמε
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
|
 |
« : 22 Ocak 2007, 01:01:41 » |
|
Msnde kişisel iletinizde yazan ne dinliyorum yazısını hareketli yapmak istiyenler için yapılmış ufak bir eklentiMsn listenizdeki kişilerin, sizin “ne dinliyorum” özelliğiniziaçtığınızda dinlediğiniz şarkının adının gözüktüğü yere istediğinizyazıyı koyabilmenizi sağlar. Buraya yazdığınız yazı sizinseçebildiğiniz 3 farklı hız ayarında kayarak görüntülenir.Kayan Nick Yapma Programını nasıl kullanacaksınız ? - Programı internetten bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulumu yapın sonra masaüstünde beliren programın simgesine tıklayın; - Başta çıkan resimde eski Msn sürümünü göstersede program bütün Msn sürümlerinde çalışmaktadır. - En üst kısımda bulunan yazıları silip yazmak istediklerinizi yazın ve“Activar” butonuna basın. ( Bu buton açıp-kapama işlevini yapar. ) - Son olarak Msn programızda “ne dinliyorum” özelliğini açık konuma getirin. Kayan yazınız burada belirecektir. - Msn’de kayan nick yapma programının en alt kısmında bulunan “Lento,Medio, Rapido” sırasıyla “Yavaş, Orta, Hızlı” anlamına gelmektedirkayan yazınızın hızını bu seçenekleri işaretleyerekayarlayabilirsiniz.İyi çalışmalar…
Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Teşekkürler Savaş . Bakayım Hemen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceyar
kıyamete 3 gün kalsa 2 gün kapında aglarım ...
|
tesekkürler dostum bi bakayım hemen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol eline saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceyar
kıyamete 3 gün kalsa 2 gün kapında aglarım ...
|
dostum bu hep aynı yazıyı kaydırıyor benim dinledigim müzigi göstermiyor bile sabit bi yazı kayıyor devamlı bu böylemi yoksa benmi yanlıs yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|