TRForumcu | ForumEğitim-Öğretim / TRForumcu DershanesiAçıköğretim Fakültesi1. sınıfDers Notları (Moderatörler: )(Konu Anlatım Video )İktisada Giriş
Konu Bilgileri
Konu Başlığı (Konu Anlatım Video )İktisada Giriş
Cevaplar 40
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2192
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: (Konu Anlatım Video )İktisada Giriş  (Okunma Sayısı 2192 defa)
ASSLEY
Ziyaretçi
« : 27 Ekim 2006, 21:44:50 »

anadolu üniversitesi web sitesinin hocalar için hazırladığı konu anlatımlarıdır...(tüm üniteler )

1 iktisadın ilgi alanı ve temel iktisadi sorun 18,55 mb.2 iktisatta grafiklerin kullanımı 20,85 mb.3 piyasa fiyatının belirlenmesi 22,34 mb.4 arz ve talep uygulamaları 20,98 mb.5 esneklik kavramı 22,21 mb.6 esneklik uygulamaları 21,26 mb.7 üretim ve maliyet kavramları 19,93 mb
8 üretim ve maliyet uygulamaları 22,05 mb.9 kâr maksimizasyonu ve firma dengesi 19,73 mb.10 tam rekabet uygulamaları 21,1 mb.11 makro ekonomik denge 21,13 mb.12 makro ekonomik denge uygulamaları 20,54 mb.13 bankalar ve para yatırılması 18,4 mb.14 bankacılık uygulamaları 18,06 mb.15 paranın ekonomik etkileri 20,6 mb.16 parasal ekonomi uygulamaları 18,91 mb.17 toplam arz toplam talep analizinin temelleri 19,34 mb.18 toplam arz toplam talep uygulamaları 1 18,51 mb.19 enflasyon ve enflasyonla mücadele 20,61 mb.20 toplam arz toplam talep uygulamaları 2 19,4 mb.

Mesajlarınızda ;

1-) Argo Sözcükler,
2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler,
3-) Sırf Reklam amaçlı,
4-) Konuya Uygun OLmayan
İçerikli Yazılar Yazmayınız,
5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız.
6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.

..

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Silent Scream
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2006, 19:00:57 »

Teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

emar81
Ben Yeniyim
*

Yer : aydin
Forum Para : 4.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2007, 23:33:36 »

tesekkurler

Bu Sayfayı Paylaş

CADDI
Çaylak
*

Yer : izmir
Forum Para : 64.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 2
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2007, 14:44:54 »

teşkürler..

Bu Sayfayı Paylaş

bozok_77
Ben Yeniyim
*

Yer : kocaeli
Forum Para : 8.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2007, 01:41:37 »

tşk

Bu Sayfayı Paylaş

turhallipiyanist
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 4.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2007, 22:56:07 »

Mesajlarınızda ;

1-) Argo Sözcükler,
2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler,
3-) Sırf Reklam amaçlı,
4-) Konuya Uygun OLmayan
İçerikli Yazılar Yazmayınız,
5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız,
6-)Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: iktisada ders