TRForumcu | ForumCep TelefonlarıDiğer Cep Telefonları (Moderatörler: )Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link)
Cevaplar 8
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1174
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link)  (Okunma Sayısı 1174 defa)
tUrKiA
Çaylak
*

Yer : yozgat
Forum Para : 32.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2008, 22:17:25 »

arkada$ bu program nasil çali$ir bi anlatsan çok sevinirim. paylasim için t$k.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
MoRPHiNe689
Çaylak
*

Yer : adana
Forum Para : 12.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2008, 11:04:47 »

kardes biraz anlatsaydım bunu telefona yuklemiyecez herhalde ya bende yeni dondum samsunga ondan biraz yardım edin bea sgh d410 sim şifresini kırcam ansıl ama usb kablosu yok olsa o olmadan nasıl kırabilirim

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
byzasz
Ben Yeniyim
*

Yer : kocaeli
Forum Para : 8.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #8 : 26 Haziran 2008, 11:42:06 »

teşkkrler

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: mss kirici nokia simlock

Etiketler: Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) indir , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) download , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) yükle , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) bedava , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) albümü , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) full , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) video , Uluslararası SIMLOCK Kilidi Kırıcı Program (Direkt Link) forum