|
|
 |
« : 06 Mart 2007, 02:43:26 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Windows Mobile 6.0 ppc cep Bilgisayarları için windows İşletim sistemidir
- E-postalarda HTML desteği - Windows Mobile için Windows Live Messenger - Windows Live Messenger için dosya transfer imkanı - Mobile Outlook, Word, Excel, ve PowerPoint’in yeni versiyonları - Çalıntı cihazlar için uzaktan veri silme imkanı - NET Compact Framework ve SQL Server’ın yeni entegre mobil versiyonları
Windows’un mobil işletim sistemi, 90′lı yılların sonlarına doğru PalmOs işletim sistemine cevap olarak çıkmıştı. Ancak Palm, 2005 senesinde Treo 650 ürünü ile Windows Mobile işletim sistemini kullanacağını açıklayınca önemli zafer kazanmıştı. Ancak bu alanda rakipleri sadece PalmOS değil ve pazara masaüstü işletim sistemleri kadar hakim değiller. Örneğin Nokia, Ericsson, Panasonic, Samsung ve Siemens gibi telefon üreticilerinin kurduğu ortak bir konsorsiyuma ait olan Symbian işletim sistemi; bazı cihazlarda kullanılan Linux sürümleri, veya OSX’in bir versiyonunu çalıştıran Apple’ın yeni iPhone’u ile rekabet etmek durumunda kalacak. Farklı plaformlara entegrasyon konusunda en avantajlı olan Linux; geleneksel cep telefonlarında ise Symbian’ın ezici bir üstünlüğü bulunuyor ancak “akıllı cep telefonları” için Windows Mobile’in şansı bulunmakta.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
 Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Alternatif Link :
Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
link görülmüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim. bendeki Qtek s200 e yüklenebilir mi acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk