TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıDonanım (Moderatörler: )yardım edebilir misiniz?
Konu Bilgileri
Konu Başlığı yardım edebilir misiniz?
Cevaplar 8
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 293
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: yardım edebilir misiniz?  (Okunma Sayısı 293 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
duru_cem
Üye
**

Forum Para : 144.00 YTL
« : 22 Aralık 2007, 00:01:05 »

benim 1 ay önceye kadar " D: " ve " E: " sürücülerim vardı ama günün birinde bi baktım kaybolmuşlar. Geri Getirmenin Yolu Varmı?

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7414.00 YTL
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2007, 00:07:47 »

Güzel sormuşsun da bu dediğin şeyler öyle kaybolmaz kendiliğinden 1 ay önce vardı ondan sonra ne yaptırdın tamire felan mı gönderdin fdisk atılmış olunup bölünmemiş olabilir senden habersiz yeni bir harddisk takılmış olabilir harddisk'in tek bölümü kaç gb gözüküyor ayrıntılı bi yazarsan yardımcı oluruz.

duru_cem
Üye
**

« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2007, 00:10:35 »

ben hiç bişi yapmadan oldu yaa virüs mü acaba

duru_cem
Üye
**

« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2007, 00:13:57 »

aygıt yönetici'sinde baktığımda DVD/CD-rom sürücüleri bölümündeki benim sürücülerin yanında sarı ünlem var

Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7414.00 YTL
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2007, 00:18:26 »

Bilgisayarını başlangıç disteki veya bir kurulum cd'si ile aç. Ms-dos sistemine gir görebiliyormusun bak bi. Virüsle felan olacak şey değil bu yok ise yoktur virüs olsa dosyalara ulaşamazsın. Programlara sağ tıkla yönet de ordan depolama bölümün de disk yönetimine bak bakalım neler gözüküyor dosya sistemi nedir. Böyle şeylere bakmadan yardım etmek gerçekten çok zor oluyor. Harddiskiniz kaç gb. C bölümünde bir artma felan olmuş mu onlara bakın. Linux ve benzeri bir işletim sistemi kurdu iseniz .ext bölümlerine ulaşamazsınız. Yani durduk yere olmaz böyle şeyler. Virüs taramsından geçirin yinede siz.

Edit: Sende iki ayrı harddisk mi var. Ide kablolarının slave master ayarlarını kontrol et kasa içinden

duru_cem
Üye
**

« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2007, 00:24:40 »

depoloma bölümünde sadece çıkarabilir depolama birimi,Disk birleştirici ve disk yönetimi var var. Hard disk de artma falan olmadı hala aynı. ayrıca ben acemi olduum için Ms-Dos a nası gircemide sölermisin ?

Edit : Tek hard disk var ben kabloları kontrol ettim ama hangisi doru  hangisi yanlış bilmiom  o yüzden sadece her hangi bi kablo yerinden çıkmışmı de baktım

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır