¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Yer :
нєяgüи вамваşка віяγεяמε
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
|
Bilgilendirme için sağol deniz 
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Genel Duyuru !!! ,
Genel Duyuru !!! indir ,
Genel Duyuru !!! download ,
Genel Duyuru !!! yükle ,
Genel Duyuru !!! şarkı sözü ,
Genel Duyuru !!! program ,
Genel Duyuru !!! yeni ,
Genel Duyuru !!! msn ,
Genel Duyuru !!! ifadeleri ,
Genel Duyuru !!! mp3 ,
Genel Duyuru !!! sözleri ,
Genel Duyuru !!! resimleri ,
Genel Duyuru !!! resim ,
Genel Duyuru !!! videosu ,
Genel Duyuru !!! kaydet ,
Genel Duyuru !!! bedava ,
Genel Duyuru !!! fotoğrafları ,
Genel Duyuru !!! albümü ,
Genel Duyuru !!! full ,
Genel Duyuru !!! videoları ,
Genel Duyuru !!! video ,
Genel Duyuru !!! free ,
Genel Duyuru !!! forum
____________________ |^^^^^^^^^^^^^^^^'| |____ ¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹ ___|''|"''\,___ |__ TRForumcu ___====|'|__|......]< "(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)          
" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler
Önce onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
saol exdevil önemli bi uyarı yapmıssın özellikle şu aralar smiles ve anlamsız mesajlar çok fazla kullanılmaya baslandı bu uyarılar dikkate alınsın
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
maskot_54
kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz
|
deniz abeyy bu uyarıları bir müddet her konunun başına koysak çok daha etkili olabilir diye düşünüyorum yada yeni üye kayıt işlemi sırasında bu uyarıları yeni üyelere ulaştırıp okunduğundan emin olduktan sonra aktivasyon gerçekleşse çok daha bilinçli bir forum ailesi elde etmemiz mümkün değilmi sende
umarım bu uyarılara kulak asarlar
aksi taktirde forumdan soğumaları gibi bir durumla da karşılaşabiliriz
uyardığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan... Gölbaşı / ANKARA
|
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Arkadaşlar Bundan Böyle Siteye Üye Olup 1. Mesajında Serial Crack Program Oyun Ödev vs. İsteğinde Bulunanların İstekleri Cvp. Dahi Yazılmadan Silinecektir.
Bundan Böyle Bölümlerimizden Birinde İstekde Bulunmak İçin Enaz 10 Mesaj Sayısı Olması Lazım. Aksi Takdirde Bölüm Modu Arkadaşlar Konuyu Silecektir !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sağol deniz dikkate alındı
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|