TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuForum HakkındaDuyurular (Moderatörler: )Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!!
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!!
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 440
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!!  (Okunma Sayısı 440 defa)
|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4966.00 YTL
Karizma Puanı : 1623
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 246
336661191 WWW
« : 24 Ocak 2006, 16:29:52 »

arkadaşlar kişisel resminizin ana sayfamızda slayt şeklinde yayınlanmasını istiyorsanız;
lutfen resminizi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresine upload ettikten sonra linkini bana özelden msj atarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kurallar
  • Ana Sayfamızda Resim Galerimizde Resimlerinizin Yayınlanabilmesi için en az 50 mesajınızın olması gerekmektedir.
  • Resimlerinizi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
    www.imageshack.us
    adresine upload ettikten sonra linkini bana özel mesaj yoluyla atmanız gerekmektedir.
  • Yayınlanmasını istediğiniz resim kesinlikle kendi resminiz olmalıdır.
  • Resminiz Yayınlandıktan sonra istediğin zaman kaldırtma hakkına sahipsiniz..

Yayınlanan Üye Resimlerine;
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
adresinden bakabilirsiniz ve resimlere yorum yapabilirsiniz...

Saygılar....
TRForumcu Yonetimi

Etiketler: Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! indir , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! download , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! yükle , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! şarkı sözü , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! program , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! yeni , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! msn , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! ifadeleri , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! mp3 , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! sözleri , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! resimleri , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! resim , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! videosu , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! kaydet , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! bedava , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! fotoğrafları , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! albümü , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! full , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! videoları , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! video , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! free , Resimlerinizi Ana Sayfamızda Slayt Olarak Yayınlıyoruz!!! forum

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
mehtapmeftun
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 730.00 YTL
Karizma Puanı : 38
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2006, 02:36:15 »

onur ben resmimin yay?nlanmas?n? istiyorum resmimi gözattan bulup upload ediyorum fakat ç?kan linklerden hanigisini sana özel mesajla gönderece?imi bulamad?m bi yard?m elini uzat? versen

|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4966.00 YTL
Karizma Puanı : 1623
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 246
336661191 WWW
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2006, 02:58:26 »

upload ettikten sonra en allta direk link war.
o linki gondereceksin. ozelden mesaj at o linki bana

STAFF_CIHAN
Meraklı Üye

Yer : sivas
Forum Para : 588.00 YTL
Karizma Puanı : 7
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 5
vatan bölünmez ! ! !
E-Posta
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2006, 04:36:38 »